Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЉЕ

"Дуго сам се ПЛАШИЛА болнице, будила сам се у СТРАХУ, ВРИШТЕЋИ": Драгана Мирковић проговорила о ТЕШКИМ ОПЕРАЦИЈАМА

Певачица Драгана Мирковић имала је тешку операцију још као дете, због чега данас има проблема приликом обављања одређених ствари.

1638005705_dragana-m.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/K1 Televizija
Oglas

Иако је певачица Драгана Мирковић позната као особа ведрог духа која је увек насмејана, дуго је вукла трауме и то због здравља. Ретко ће причати о томе да нешто није у реду, али сада здравствени проблем из детињства се повратио, због чега певачица има проблема приликом обављања свакодневних обавеза.

Наиме, певачица је оперисала кук још као дете, међутим, последњих година је осетила да јој се стање погоршава, па је била принуђена да се подвргне још једној операцији.

Прочитајте још: Драгана Мирковић отворила душу: "Деца су ме видела уплакану само из једног разлога! (ВИДЕО)

Било јој је веома напорно да наступа, чак јој је и кретање било отежано, преноси "Стар".

"Проблем с ишчашеним куком јавио се годину дана по рођењу, тада сам имала једну операцију, али сам сада морала да одем на другу и да решим проблем, тачније, да оперишем кук", испричала је својевремено певачица којој је ово искуство било јако трауматично.

"До друге године била сам по болницама, дуго у гипсу, на терапијама, одвојена од мајке јер јој нису дозвољавали да буде са мном. За мене је то била страшна траума, дуго сам се плашила болнице, имала сам ноћне море. Кошмарни снови потрајали су до тинејџерских дан, будила сам се у страху вриштећи. Када сам једном проходала како треба нису могли да ме зауставе, да ме натерају да седнем да једем. Била сам изразито немирно дете. Касније се испоставило да је наш кум био добар пророк", испричала је Драгана једном приликом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas