· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Драгана Мирковић отворила душу: "Деца су ме видела уплакану само из једног разлога! (ВИДЕО)

Драгана Мирковић открила је због чега је заплакала пред децом

1635924970_dragana.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/Амиг схоw

Фолк звезда гостујући у емисији код Огњена Амиџића, причала је о својој дугогодишњој каријери, али и породици која је њено најбоље уточиште.

Прочитајте још: Потресна исповест водитељке квиза СЛАГАЛИЦА: "Муж ме оставио са двоје деце и оцем на самрти"

Драгана никада у јавности није експонирала своју децу, јер сматра да они нису јавне личности, иако је она једна од највећих балканских звезда. Сада су већ велики и живе неки свој живот.

"Моје сузе су их одаљиле од јавног живота"

Као и свака мајка, веома је везана за њих, али никада није дозволила да нека њена лоша расположења они примете, па је тако испричала, да су за све ове године видели само неколико пута уплакану и то због наслова у новинама:

- Моја деца су сама одлучила да се не експонирају јавно и можда је то негде и моја кривица, јер једино када су ме видели уплакану, било је због неке лажи која је објављена у медијима о мени и сећам се да су ме, последњи пут када су ме видели да плачем, питали да ли је то опет због новинара. Можда сам то требала да сакријем од њих, али како сам преискрена свуда, првенствено у кући, нисам хтела ништа да кријем од њих и вероватно је њих то одаљило од неке жеље да буду иоле виђени или познати - рекла је Драгана у емисји Амиџи шоу и открила чиме се њена деца баве:

- Марко је завршио Академију и сада је на студијама, студира економско право, а Мануела управо завршава, ово јој је година матуре, а шта ће бити што се студија тиче, у то се не мешам, чекам да она одлучи. Још увек бира између два факултета, у сваком случају одлични су ученици и деца због којих ме ни учитељи, ни наставници никада нису звали да се жале - рекла је поносно Драгана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.