· · Коментари: 0

Душко Тошић се огласио први пут након пријаве за насиље: "Никад се нисам тиме служио" (ФОТО)

Фудбалер се огласио први пут након скандала

1641799366_dusko-tosic.jpg
Фото: Атаимагес

Јелена Карлеуша, пријавила је свог супруга Душка Тошића, да је на Божић ударио због чега га је пријавила полицији за физичко насиље у породици.

Прочитајте још: Била је "КРАЉИЦА СПЛАВОВА", повукла се из јавности, а данас изгледа ОВАКО! (ФОТО)

Након бројних наслова у медијима, где је представљен као насилник, Душко Тошић, се огласио на Инстаграму, где је објаснио читаву ситуацију у којој се нашао:

- Поштовани пратиоци, пријатељи и припадници медија. Обично не волим да се обраћам овим путем пошто сматрам да моје име, лик и дело треба да буде везано искључиво за спортску причу и добра хумана дела. Испратио сам шта већина медија објављује у задњим данима и зато сам приморан да се обратим на овај начин - написао је Тошић на свом Инстаграм профилу и додао:

Фото: Инстаграм принтсцреен

- Као што знате и можете да видите, ја сам свугде представљен као насилник и у сваком наслову сам ја лошија страна. Први сам од оних који не подржавају насиље и никад се тиме нисам служио. Зато сам хтео да знате да се у тим насловима у новинама ја уопште не проналазим! Људи који познају мене знају да сам ја човек који се увек труди да буде господин ма где год био и шта год радио. Зато бих хтео да знате да ћу и овог пута остати доследан себи, игнорисаћу измишљотине и чекати да ветар против мене прође."

- Такође сматрам да би сви требало да преусмеримо своје мисли и енергију нашем најбољем спортисти Новаку Ђоковићу и станемо свим срцем уз њега! (Слично сам прошао у Кини и претпостављам како му је). Будимо уз њега! Е, срећна Нова година и Божицни празници. Свима желим све најбоље! - закључио је Тошић.

БОНУС ВИДЕО:

 
 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.