Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Две бивше чланице групе "HURRICANE" откриле да имају ИСТИ ЗДРАВСТВЕНИ ПРОБЛЕМ: "Због тога сам била на антидепресивима"

Сања и Ксенија откриле су са каквим се здравственим проблемима срећу

1667220276_hurrr.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

До скоро су биле колегинице у хит групи "Хуррицане", али су остале у феноменалним односима и после распада бенда, те истичу да није искључена опција да поново негде заједно запевају. Међутим, још једна ствар повезује Ксенију Кнежевић и Сању Вучић - обе имају проблем са радом штитне жлезде.

Ксенија се бори са поремећајем рада штитне жлезде који је, како каже, наследан. Често се суочава са променама расположења и вишком килограма.

Прочитајте још: Бесна Џенифер Лопез оштро одговорила папарацима: "Никоме се ово не свиђа" (ВИДЕО)

- То ми је наследно, имале су и мама и бака. Накупља ми се вода у организму, па морам да водим рачуна - рекла је Ксенија.

Наглашавајући да су некада промене расположења заиста драстичне.

- То су ужасне фазе, људи не смеју да ми приђу, јер изгледам као да ћу да их изуједам. Али учим како да све то контролишем. Има и "дубиозе" из којих не може да изађе, али оне, срећом, кратко трају - искрена је певачица.

А покушава да се са тим избори осмехом.

Мој став у животу је увек позитиван и то ширим. Највише волим кад су људи око мене срећни. Нисам тип који воли да мрачи, па, самим тим, ретке се ситуације у којима сам тужна - прича Ксенија.

Са друге стране, њена бивша колегиница из групе Сања Вучић, има Хашимото синдром, такође, обољење штитне жлезде, због чега мора да пије лекове до краја живота.

Прочитајте још: Александра Младеновић открила да ли је још увек САМА: "Сазрела сам и више нема места за глупости"

- Није ми било добро, а нисам знала шта ми је. Осећала сам хроничан умор, била сам раздражљива, нерасположена, нисам имала енергије. Због тога сам отишла код психијатра и дао ми је антидепресиве. Помислила сам да можда имам проблем са хормонима, па сам ишла и код гинеколога. Докторка је посумњала да је у питању хашимото, јер и она сама има ту болест - описала је власница раскошног гласа Сања Вучић како је откирла болест.

У почетку се тешко суочава са дијагнозом, као и са чињеницом да ће, вероватно, до краја живота морати да пије лекове.

- Рекли су ми да ћу пити лекове највероватније до краја живота. То ми је тешко пало, па ми се дешавало да не могу да устанем из кревета и стално сам плакала. Била ми је сува кожа, а приметила сам и да доста добијам на тежини, као и да тешко скидам килограме. Баш сам се уплашила. Мислила сам да ми се срушио цео свет када сам схватила да сам болесна и да зависим од једног лека. Тешко сам прихватила све то, али сам се временом привикла - додала је она својевремено.

Сања је због аутоимуног обољења штитне жлезде потпуно променила своје навике. И како истиче, не дозвољава да то на било који начин утиче на њен живот, већ се труди да живи пуним плућима и ради оно што воли.

- Сада сам посвећена тренинзима, водим рачуна о исхрани и не узимам угљене хидрате и шећере. Покушавам да живим здраво, колико год је то могуће. Болест ме неће спречити да наступам - закључила је једном приликом.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas