Oglas
· · Komentari: 0

Besna Dženifer Lopez oštro odgovorila paparacima: "Nikome se ovo ne sviđa" (VIDEO)

Dženifer Lopez je samo htela da slobodno uđe u automobil, ali...

1667216285_e73b6196d558405a7a3c7357abad78c2beb52c28.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez uvek je bila interesantna paparacima koji je već decenijama prate u stopu, a od kad je ponovo u vezi, a sada braku, sa Benom Aflekom, sve je postalo još učestalije. Ipak, znatiželja drugih o njihovom životu jeste jedna od "cena" slave, a koliko god oni na to navikli, postoje momenti kada im to nikako ne prija.

Tako je zabeležen momenat Dženifer Lopez i jednog paparaca u Americi gde možemo da vidimo da pevačica i glumica nije bila raspoložena za saradnju.

Pročitajte još: Dame koje su nosile NAJSKUPLJE venčanice: Na haljine su potrošile nenormalne SUME od kojih će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Na snimku se čuje kako fotograf kaže Džej Lo i njenom suprugu Benu Afleku: "Čestitam!".

Dženifer je samo prošla pored nje, namrgođena i iskreno rekla kako se oseća.

- Nikome se ne sviđa kada ih vi pratite svakog dana, nikome!" - jasno je rekla Dženifer dok je njen suprug, Ben Aflek, samo prošao bez reči.

Novinarka je samo dodala da razume i da ona nije tu baš svakog dana.

Ovo nije prvi put da se par neprijatno osećao zbog prisustva fotografa. Poznato je da Ben ne voli da sarađuje sa paparacima, a svi se sećamo snimka iz Venecije kada je morao da odbrani Dženifer od fotografa koji se previše približio da bi je fotografisao.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas