· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Џастин Бибер први пут јавно проговорио о пороцима: Дрога није за похвалу (ФОТО)

Славни певач први пут изнео јавно детаље о својим пороцима

1599648133_dzastin-biber.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /гфyцат

Џастин Бибер, миљеник је милиона тинејџера. Његове песме велики су хитови, али нико није знао да је прошао и раздобље борбе са разноразним пороцима.

Прочитајте још: Болна исповест краљице попа: Узео је нож и присилио ме је да одем са њим на кров зграде

Када је достигао врхунац популарности и сам признаје да је одвела у погрешну страну, а често је због много новца упадао и у проблеме. Почео је да се дрогира и да пије. Своју причу поделио је на инстаграму, како би својим фановима послао јасну поруку, да пороци не доносе ништа добро.

- Долазим из малог града Стратфорда у Канади. Нисам имао материјалне ствари и никада нисам био мотивисан новцем нити славом, само сам волео музику. Али када сам постао тинејџер, пустио сам да моја несигурност и фрустрације диктирају шта ће ми бити вредно. Моје вредности су полако почеле да се мењају. Допустио сам да их его и моћ преузму и моји односи са људима, који су патили због тога. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Јустин Биебер (@јустинбиебер) он

- Заиста желим здраве односе. Желим да будем мотивисан истином и љубављу. Желим да будем свестан својих мана и грешака и да учим из њих. Желим да идем путем који је Бог испланирао за мене, а не да покушавам да радим по свом. Желим да се одрекнем својих себичних свакодневних жеља како бих могао да будем добар муж и отац у будућности. Захвалан сам што могу да ходам са Исусом, јер он води пут - закључио је славни певач.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.