· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Џеј Ло има љубавне муке: Бен Афлек се појавио, а бивши би да се помири!

Чим је раскинула са Родригезом појавио се Бен Афлек, а сада поново - преокрет.

1620116521_jlo.PNG
Фото: Instagram/ screenshot jlo

Могло би се рећи да Џенифер Лопез (51) изгледа боље него икада, али и да се постави питање: Да ли Џеј Ло све време пушта лажне вести?

Прочитајте још: Како хороскопски знаци замишљају ВЕНЧАЊЕ: Бик прави фешту на ливади, Стрелац на плажи, а о венчању Лава сви причају

Џеј Ло је направила ршум на добротворном наступу Global Citizen "Vax Live" који је одржан у недељу увече. Овом концерту је, иначе, присуствовао и принц Хари, без Меган. Међутим, много је било занимљивије што је у сали у Лос Анђелесу виђен и глумац Бен Афлек, који је дошао сам.

Променила је неколико костима, али жути трико са тангама! У публици је био Бен Афлек!

У сваком случају, Џеј Ло је променила неколико костима, сребрну, па микро жуту хаљину, а најпримећенији је био жути трико са пинк штрафтом по средини. Певачица је имала мрежасте хулахопке, а трико је позади био као танге...

Раскинула веридбу, па се појавио Бен Афлек!
Опет виђена са бившим
Међутим, Џеј Ло је са Алексом Родригезом у јавности, после раскида, виђена како вечера у ресторану у хотелу Бел Ер, а управо су ту имали и први састанак 2017. године.

Џеј Ло је рааскинула веридбу са Алексом Родригезом прошлог месеца и обоје су изјавили да желе да "остану пријатељи". Убзо су се појавиле гласине да се певачица поново, тајно виђа са бившим дечком - Беном Афлеком.

Прочитајте још: Певачица у СЕКСИ издању: Испод мантила има само једну ствар и Инстаграм ГОРИ (ФОТО)

- Алекс се нада да ће се поморити, а од када је видео у жутом трикоу наде су му све веће - рекао је један заједнички пријатељ америчким медијима.

Алекс би да се помире, а она баш и не би...

Певачица је у последње време видно романтична и нежнија него пре. Џенифер је на наступу у Лос Анђелесу на биву извела мајку Гуадалупе и певале су песму Нила Дајмонда "Sweet Caroline".

Прочитајте још: Џенифер Лопез бира БЕЛУ КОМБИНАЦИЈУ: Њен стил можемо одмах да ископирамо (ФОТО)

- Хајде да певамо као успаванку - рекла је романтична Џеј Ло публици, а онда се окренула колегиници Гуадалупе и рекла јој: "Певај као што си некада мени певала".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.