Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Како хороскопски знаци замишљају ВЕНЧАЊЕ: Бик прави фешту на ливади, Стрелац на плажи, а о венчању Лава сви причају

За почетак, Девица планира сваки детаљ!

1618313907_pexels-photo-3342697.jpeg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ован

Он жели динамично и занимљиво венчање. Простор треба да буде оригиналан. Млада Ован воли да се су сви погледи упрти у њу. Постоји могућност да не обуче белу класичну венчаницу већ да се одлучи за занимљиву хаљину познатог креатора. Боја ће исто као и хаљина бити занимљива и оставиће људе без даха. Воли да део организације саме свадбе преузме на себе јер она воли да влада ситуацијом.

Прочитајте још: Када гроб буде нађен СВЕТ ЋЕ ПРЕСТАТИ ДА ПОСТОЈИ: Како је сахрањен највећи освајач и какве везе са тим има КАМИЛА

Бик

То је традиционалиста, а воли и природу. Тако да ће његово венчање бити спој традиције и природе. Све ће ићи по протоколу, млада Бик ће имати прелепу белу венчаницу, храна ће бито домаћа, гости ће се осећати удобно и пријатно. За простор ће одабрати лепу раскошну ливаду коју ће украсити по свом укусу.

Бик ће се венчати на ливади, Ован на оригиналан начин, а Близанци на необавезан начин.

Близанци

То ће вероватно бити најзанимљивија свадба необавезног типа на којој сте били. Јавиће вам у минут до 12 да жели да присуствујете њеном дану. Млада Близанц ће бити обучена у белу уску венчаницу. Неће се пуно обазирати на детаље и на целу организацију. Она не робује традицијом већ пушта да се ствари саме наместе. Оно што ће оставити највећи утисак је њен осмех, феноменална музика и енргија.

Рак

Рак ће до наситинијег детаља осмислити свадбу. То је дан за који се она дуго припрема. Фризура ће бити лепа, складна, дамска пунђа. Венчаница ће пратити линију тела са отвореним леђима. Све ће бити складно, са укусом осмишљено. Простор може да буде отворена тераса ресторана са суптилним детаљима. 

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Лав

Имаће најлуксузније венчање. Најмодерније место у граду, Најбољи фотограф, жива музика, велики ватромет. Сви присутни на венчању ће се осећати као прави Лавови и Лавице. Млада ће имати најлуксузнију венчаницу која ће јој исто тако и стајати. Њој свадба представља начин њеног живота тј њена очекивања.

Лав се венчава у великом стилу,  Девица ће све држати под контролом.

Девица

Она ће венчање држати буквално под контролом. Све ће да надгледа и испрати. Од простора како је украшен до музике којим редоследом репертоар изводи, преко хране да ли је баш све онако како су се унапред договорили . Посматраће госте и увек ће се бринути да ли је свима удобно и пријатно. Било би пожељно да њу неко умри и "помази" речима да се она опусти и да мало ужива. Весеље ће бити беспрекорно организовано.

Прочитајте још: Планете препоручују путовања: Близанци иду у Турску, Лав на Ртањ, а Шкорпија у Албанију

Вага

Спој луксуза и естетике. Вага воли луксуз и скупе ствари, али она ће самом догађају дати ноту топлине, естетике. Она просто уме да омађија простор. Сваки детаљ ће бити луксузно/складно наглашен. Њена венчаница као и фризура ће бити спој најмодернијег и најлепшег.

Шкорпија

Она ће на дан свог венчања бити права мистична дама. Што она и јесте. Како воли да своју интиму држи далеко од погледа људи па чак и најближих, њено венчање ће бити са малим али одабраним бројем људи. Оно што би за њу било најиделаније је венчање на мору, пред свитање уз звуке таласа.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Стрелац

То је авантуриста и такво ће бити и његово венчање. Журка на обали мора, или тајно венчање на Хавајима. Пријатељи и родбина су позвани, ако не могу да дођу он ће им организовати директни пренос преко Вибера. Он не робује правилима и за њега је љубав, живот и венчање велика авантура.

Стрелац ће се венчати тајно, а Шкорпија далеко од људи, крај мора. Јарац ће све испланирати!

Јарац

Као и све друго у њиховом животу и венчање је дубоко испланиран процес. То ће бити спој луксузног са елементима традиције и обичаја. Од званица поред породице и пријатеља биће и велики број пословних партнера. Све мора да буде луксузно са дозом културног. Нема претеривања ни у чему. Венчаница ће бити сведена са минималном дозом еротике. Фризура лепа али пре свега практична. За овај дан неће штедети новац што баш и није уобичајно за нега.

Водолија жели занимљиво венчање, а Рибе желе најромантичније венчање на свету.

Водолија

Простор за венчање треба да буде занимљив а церемонија венчања романтична и оригиналана. Када сте са Водолијом очекујете не очекивано. Па ће тако уместо стандардно очекиване музике да буде роцк н ролл а уместо поклона потребно је донирати новац у добротворне сврхе или у азил за напуштене животиње.

Прочитајте још: Најгоре и најбоље АСТРО КОМБИНАЦИЈЕ: Рибе бежите од Бикова, а Овнови јурите за Водолијом!

Рибе

Засигурно најромантичније венчање на којем ћете бити. Било би иделано ако може да се одржи на плажи на жутом песку поред океана. Ако баш не може онад то треба да буде нпр простор за голф са прелепом зеленом травом. Цела церемонија ће бити у диху емоција. Зато је потребно да се сви припремите на сузе радоснице. Риба једноставно живи љубав и емоције.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas