Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џејла Рамовић о НАЈТЕЖИМ тренуцима са којима се борила: "Имала сам толико ПАДОВА да сам плакала по три дана у кући"

Џејла Рамовић отворила душу

1676802624_marija_serifovic_3_11032020_0034.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Џејла Рамовић је након победе у такмичињу "Звезде Гранда" одлучила да се пресели у Барселону, где тренутно живи и студира. Она није запоставила своју музичку каријеру, али је открила да јој је понекад било тешко да се носи са притиском који ова професија доноси.

- Колико год да је тешко и зна да буде исцрпљујуће и онако превише у датом тренутку, само храброст је битна. Сами себе подижемо, ја не дам себи да ме проблеми савладају - испричала је у једној подкаст емисији.

Имала је много проблема и успона и падова, али је због своје храбрости успевала да се носи са њима.

- Икс проблема сам имала, и падова и успона, и толиких успона да не могу с њима да се носим, па не знам шта ћу од себе. Падова толиких да плачем по три дана у кући, свашта се дешавало, али када изађем пред јавност у мојим очима је то храброст.

Џејлина породица је прихватила њну одвојеност од куће, а певачица је одлучила да се посвети студирању и учењу Шпанског језика.

- С обзиром да је већ прошло годину ипо дана од када сам отишла више ми не пада толико тешко одвојеност од породице. Наравно, увек ми недостају, али ми смо то напросто прихватили. Шпански учим још увек, а споразуевам се на енглеском језику. Он ми је за сада примаран, а пошто је Барселона туристички град, то није ништа чудно - испричала је недавно за Гранд о животу у Шпанији, где усавршава своје образовање. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas