Oglas
· · Komentari: 0

Džejla Ramović o NAJTEŽIM trenucima sa kojima se borila: "Imala sam toliko PADOVA da sam plakala po tri dana u kući"

Džejla Ramović otvorila dušu

1676802624_marija_serifovic_3_11032020_0034.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Džejla Ramović je nakon pobede u takmičinju "Zvezde Granda" odlučila da se preseli u Barselonu, gde trenutno živi i studira. Ona nije zapostavila svoju muzičku karijeru, ali je otkrila da joj je ponekad bilo teško da se nosi sa pritiskom koji ova profesija donosi.

- Koliko god da je teško i zna da bude iscrpljujuće i onako previše u datom trenutku, samo hrabrost je bitna. Sami sebe podižemo, ja ne dam sebi da me problemi savladaju - ispričala je u jednoj podkast emisiji.

Imala je mnogo problema i uspona i padova, ali je zbog svoje hrabrosti uspevala da se nosi sa njima.

- Iks problema sam imala, i padova i uspona, i tolikih uspona da ne mogu s njima da se nosim, pa ne znam šta ću od sebe. Padova tolikih da plačem po tri dana u kući, svašta se dešavalo, ali kada izađem pred javnost u mojim očima je to hrabrost.

Džejlina porodica je prihvatila njnu odvojenost od kuće, a pevačica je odlučila da se posveti studiranju i učenju Španskog jezika.

- S obzirom da je već prošlo godinu ipo dana od kada sam otišla više mi ne pada toliko teško odvojenost od porodice. Naravno, uvek mi nedostaju, ali mi smo to naprosto prihvatili. Španski učim još uvek, a sporazuevam se na engleskom jeziku. On mi je za sada primaran, a pošto je Barselona turistički grad, to nije ništa čudno - ispričala je nedavno za Grand o životu u Španiji, gde usavršava svoje obrazovanje. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas