Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џејла Рамовић објаснила шта ју је мучило када је почела да наступа: "Ни сама нисам знала како ћу ја то да прилагодим себи"

Џејла Рамовић открила шта је мучило након победе у „Звездама Гранда“ и са какавим мукама се сусретала на самом почетку своје каријере

1697896512_be5968da06f15f7e16b06a4c919949dbcd59375f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

С обзиром да се представила као поп извођач није било лако прилагодити репертоар публици у клубовима и кафанама где без народњака нема доброг провода.

- Била сам доста скептична на почетку. Ни сама нисам знала како ћу ја то да прилагодим себи, да и мени буде лепо, али да и публика, са друге стране, буде задовољна након тог наступа јер је то на крају крајева најбитније - признала је Џејла у емисији „Звезде Гранда Специјал“.

Ипак, како и сама признаје, била је веома млада, а године проведене на естради донеле су јој зрелост и искуство.

- Требао ми је одређени период да схватим и да прихватим да цео концепт мог наступа морам да прилагодим тим људима који долазе да се добро забаве. Тако да сам променила мало репертоар и кренула и са неким народњацима и не видим никакав проблем у томе. Нисам гадљива на народњаке, ја волим то да певам и приватно- открила је победница најгледанијег музичког такмичења у региону, а потом објаснила како изгледају њени наступи.

- Нису моји наступи сада толико другачији, пре бих рекла потпунији су. Ја уживам у том репертоару и начину на који мој бенд и ја све то радимо!

Њен успех и начин на који плови у музикчким водама похвалио је и њен колега, такође некадашњи победник „Звезда Гранда“ Бане Мојићевић.

- Џејла стварно има сјајну енергију и баш добре наступе. И увек је обучена светски - поручио је певач.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas