Oglas
· · Komentari: 0

Džejla Ramović objasnila šta ju je mučilo kada je počela da nastupa: "Ni sama nisam znala kako ću ja to da prilagodim sebi"

Džejla Ramović otkrila šta je mučilo nakon pobede u „Zvezdama Granda“ i sa kakavim mukama se susretala na samom početku svoje karijere

1697896512_be5968da06f15f7e16b06a4c919949dbcd59375f.jpg
Foto: ATA images
Oglas

S obzirom da se predstavila kao pop izvođač nije bilo lako prilagoditi repertoar publici u klubovima i kafanama gde bez narodnjaka nema dobrog provoda.

- Bila sam dosta skeptična na početku. Ni sama nisam znala kako ću ja to da prilagodim sebi, da i meni bude lepo, ali da i publika, sa druge strane, bude zadovoljna nakon tog nastupa jer je to na kraju krajeva najbitnije - priznala je Džejla u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Ipak, kako i sama priznaje, bila je veoma mlada, a godine provedene na estradi donele su joj zrelost i iskustvo.

- Trebao mi je određeni period da shvatim i da prihvatim da ceo koncept mog nastupa moram da prilagodim tim ljudima koji dolaze da se dobro zabave. Tako da sam promenila malo repertoar i krenula i sa nekim narodnjacima i ne vidim nikakav problem u tome. Nisam gadljiva na narodnjake, ja volim to da pevam i privatno- otkrila je pobednica najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, a potom objasnila kako izgledaju njeni nastupi.

- Nisu moji nastupi sada toliko drugačiji, pre bih rekla potpuniji su. Ja uživam u tom repertoaru i načinu na koji moj bend i ja sve to radimo!

NJen uspeh i način na koji plovi u muzikčkim vodama pohvalio je i njen kolega, takođe nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ Bane Mojićević.

- Džejla stvarno ima sjajnu energiju i baš dobre nastupe. I uvek je obučena svetski - poručio je pevač.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas