· · Коментари: 0

Џенифер Гарнер након разовда од Бена Афлека поново заљубљена: Ово је човек који је освојио њено срце (ФОТО)

Џенифер Гарнер ретко кад се у јавности појављује са новим партнерима

1675157852_e471508abbaea9741edcc384f8bd57bce3e8e6b7.jpg
Фото: Епа

Глумица након развода од Бена Афлека приватни живот држи чврсто за себе, а сада је фоторгафисана како се држи за руке са америчким бизнисменом и адвокатом Џоном Милером.

О њеној вези са Џоном се први пут говорило 2018. године након што је окончан њен развод од Бена Афлека.

Милер има двоје деце са бившом супругом, виолинисткињом Керолајн Кембел, док Џенифер из брака са Беном има троје деце: Вајолет (17) Серафину (14) и Семјуела (10).

Пар је током викенда фотографисан како се држи за руке и смеши у Санта Барбари у Калифорнији. Џенифер новог партнера никада није јавно коментарисала, а питамо се да ли ће можда и она стати на "луди камен" попут бившег супруга Бена.

Џенифер је увек истицала да јој је потпуно у реду да буде сама:

- Научила сам да сам прилично чврста. Добро сам када сам сама у куц́и. у реду сам када смо само деца и ја. У реду сам када се све распадне. Мислим, имам своје тренутке, али углавном, стварно сам добро - рекла је Џенифер за магазин Пипл и објаснила да ли размишља о поновном венчању:

- Не знам. Тако сам далеко од тога. Свакако дефинитивно не мислим да ц́у заувек бити сама. Ипак, није време. Нема потребе да компликујем. Добро сам.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.