Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Гарнер открива да њена деца не воле да гледају њене филмове: "Чудно им је да гледају да љубим некога или да плачем"

Џенифер Гарнер са Беном Афлеком има сина и две ћерке

1681466492_profimedia-0769232020.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Гарнер је више од две деценије једна од најцењенијих холивудских глумица. Ипак, њена деца нису превише заинтересована да гледају улоге своје мајке на екрану.

Мајка троје деце (50) рекла је за ИнСтиле да не очекује да ц́е неко од њене деце гледати њену нову серију.

- Моја деца не воле да ме гледају на екрану. Воле да ми дају подршку, али мислим да је мало чудно гледати како твоја мама љуби некога или плаче - искрена је Џенифер, па открива да су више заинтересовани за филмове у којима глуми њихов отац Бен.

У ствари, Гарнер је рекао да су син Семјуел (11) и ц́ерке Серафина Роуз (14) и Вајолет (17) више заинтересоване за рад тате Бена Афлека.

- Не смета им да гледају свог тату. Не желе да ме виде тужну и не желе да ме виде у романси. Не воле да ме виде како глумим туђу маму, искрено.

У разговору за Тхе Холливоод Репортер прошлог месеца, Афлек је открио који од његових филмова су познати његовој деци.

- Први мој филм који су моја деца гледала био је Армагедон, јер воле филмове у којима могу да ме исмевају и заиста им се свиђа идеја да сам астронаут. Али први филм за који ми је било стало да погледају и кажу ми шта мисле  био је Гоод Вилл Хунтинг, који сам гледао са двоје од сада троје деце. Било ми је занимљиво да их гледам како гледају филм, да виде колико је њихово детињство другачије од онога како је изгледало моје детињство.

Џенифер Гарнер и Бен Афлек били су у браку од 2005. до 2018. године и имају троје деце,  сина Семјуела (11) и ц́ерке Серафину Роуз (14) и Вајолет (17).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas