Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Garner otkriva da njena deca ne vole da gledaju njene filmove: "Čudno im je da gledaju da ljubim nekoga ili da plačem"

Dženifer Garner sa Benom Aflekom ima sina i dve ćerke

1681466492_profimedia-0769232020.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Garner je više od dve decenije jedna od najcenjenijih holivudskih glumica. Ipak, njena deca nisu previše zainteresovana da gledaju uloge svoje majke na ekranu.

Majka troje dece (50) rekla je za InStile da ne očekuje da će neko od njene dece gledati njenu novu seriju.

- Moja deca ne vole da me gledaju na ekranu. Vole da mi daju podršku, ali mislim da je malo čudno gledati kako tvoja mama ljubi nekoga ili plače - iskrena je Dženifer, pa otkriva da su više zainteresovani za filmove u kojima glumi njihov otac Ben.

U stvari, Garner je rekao da su sin Semjuel (11) i ćerke Serafina Rouz (14) i Vajolet (17) više zainteresovane za rad tate Bena Afleka.

- Ne smeta im da gledaju svog tatu. Ne žele da me vide tužnu i ne žele da me vide u romansi. Ne vole da me vide kako glumim tuđu mamu, iskreno.

U razgovoru za The Hollivood Reporter prošlog meseca, Aflek je otkrio koji od njegovih filmova su poznati njegovoj deci.

- Prvi moj film koji su moja deca gledala bio je Armagedon, jer vole filmove u kojima mogu da me ismevaju i zaista im se sviđa ideja da sam astronaut. Ali prvi film za koji mi je bilo stalo da pogledaju i kažu mi šta misle  bio je Good Vill Hunting, koji sam gledao sa dvoje od sada troje dece. Bilo mi je zanimljivo da ih gledam kako gledaju film, da vide koliko je njihovo detinjstvo drugačije od onoga kako je izgledalo moje detinjstvo.

Dženifer Garner i Ben Aflek bili su u braku od 2005. do 2018. godine i imaju troje dece,  sina Semjuela (11) i ćerke Serafinu Rouz (14) i Vajolet (17).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas