Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ НА УДАРУ ЈАВНОСТИ: Истина после месец дана - зашто је урлала на Афлека! "Третира га као пса"

Псле изјава Бена Афлека, наравно, кренула је полемика на мрежама.

1679485081_37673_ben-dzenifer_orig.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Месец дана након доделе Греми награда напокон је откривено шта је Бен Афлек заиста рекао Џенифер Лопез, због чега је она моментално полудела.

Однос Џенифер Лопез и Бена Афлека не престаје да интригира јавност.

Мишљења су подељена, па једни сматрају да је њихова љубав савршена, док други мисле да нешто озбиљно није у реду.

 

Шушкања да је њихова веза близу распада постала су још гласнија након доделе Гремија, пре отприлике месец дана, када је пар ухваћен у незгодном тренутку. Испрва многима није промакло да је Бен изгледао потиштено, незаинтересовано, па чак и љутито, а онда су камере ухватиле тренутак када је Џенифер викала на њега.

Нешто му је бесно шапнула на ухо, након чега се Бен натерао да позира и изгледа веселије. Нажалост, није прошло како се очекивало, глумац је готово одмах постао мимичар, а обожаватељи нису пропустили прилику да га исмевају.

И таман кад се мислило да горе не може, сазнало се шта је свом драгом љутито шапнула Џеј Ло. Наиме, читачи с усана успели су да дешифрују њене речи, и то је само потврдило да њихова веза није тако слатка као што се мислило.

 

- Престани! Изгледај приступачније. Изгледај као да си фин - рекла му је, на шта је Афлек одговорио: - Могао бих...

Међутим, сада је сам Бен одлучио да открије шта му је Џенифер рекла у поверењу, а многи кажу - требало је да ћути. Глумац је за "Тодаy" признао да је ненамерно изазвао мањи инцидент.

Нагнуо сам се према њој и рекао:

- Чим почну да снимају, склонићу се од тебе и пустити те да седиш поред Тревора - започео је Афлек, признавши да је само хтео да се нашали са супругом кад приметио је како се приближава Тревор Ноа, иначе један од презентера на додели.

Како каже, није знао да их снимају камере, кад му је Џенифер бесно одговорила:

- Боље би ти било да не идеш.

Глумац је тада покушао да се "опере" описујући све што се догодило као "нешто што би требало да буде између мужа и жене", као и да су били на пословном догађају гледано из њеног угла, те да је он углавном досадан на оваквим догађајима.

 

Иначе, дотакао се приче да је на неколико недавних догађаја био пијан. Афлек, који је неколико пута одлазио на одвикавање због зависности од алкохола, каже да је у прошлости знао како то да ради, те да би га честе награде љутиле и нервирале, али да сада није тако.

- Ишао сам на доделе награда и био сам пијан, гомилу пута. Нико никада није рекао да сам пијан. Али на додели Гремија, рекли су: "Он је пијан". И помислио сам, то је занимљиво - рекао је.

Афлек каже да коментари попут ових повећавају стигму тражења помоћи.

- То поставља потпуно друго питање о томе да ли је мудро признати зависност јер постоји много саосећања, али још увек постоји велика стигма, која је често прилично спутавајућа - рекао је - Мислим да то не подстиче људе да побољшају своје животе.

 

Међутим, након свих ових одговора, наравно, кренула је полемика на мрежама.

"Види, очајна си, Џенифер, не дај да се њен муж помери", "А ми лепо причамо већ месецима да га третира као пса. Леси, дођи, Леси, лези...", "Бен који не зна ни да се шали... страшно, каква жена" , "Ово ми је тако понижавајуће. Госпођа несигурна", "Џенифер се понаша као да јој је први задатак. Фора би била супер, не разумем зашто јој претера", "Третира Бена као послушног пса", "Али Бен који тек сада прича шта се догодило. Вероватно му ова не да мира јер не може да поднесе да је она испала негативац, па је као ајде опери ме од свега"... само је део који се могао прочитати на друштвеним мрежама и јасно је да би мало ко сада био на Беновој кожи.

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas