· · Komentari: 0

DžENIFER LOPEZ NA UDARU JAVNOSTI: Istina posle mesec dana - zašto je urlala na Afleka! "Tretira ga kao psa"

Psle izjava Bena Afleka, naravno, krenula je polemika na mrežama.

1679485081_37673_ben-dzenifer_orig.jpg
Foto: Profimedia

Mesec dana nakon dodele Gremi nagrada napokon je otkriveno šta je Ben Aflek zaista rekao Dženifer Lopez, zbog čega je ona momentalno poludela.

Odnos Dženifer Lopez i Bena Afleka ne prestaje da intrigira javnost.

Mišljenja su podeljena, pa jedni smatraju da je njihova ljubav savršena, dok drugi misle da nešto ozbiljno nije u redu.

 

Šuškanja da je njihova veza blizu raspada postala su još glasnija nakon dodele Gremija, pre otprilike mesec dana, kada je par uhvaćen u nezgodnom trenutku. Isprva mnogima nije promaklo da je Ben izgledao potišteno, nezainteresovano, pa čak i ljutito, a onda su kamere uhvatile trenutak kada je Dženifer vikala na njega.

Nešto mu je besno šapnula na uho, nakon čega se Ben naterao da pozira i izgleda veselije. Nažalost, nije prošlo kako se očekivalo, glumac je gotovo odmah postao mimičar, a obožavatelji nisu propustili priliku da ga ismevaju.

I taman kad se mislilo da gore ne može, saznalo se šta je svom dragom ljutito šapnula Džej Lo. Naime, čitači s usana uspeli su da dešifruju njene reči, i to je samo potvrdilo da njihova veza nije tako slatka kao što se mislilo.

 

- Prestani! Izgledaj pristupačnije. Izgledaj kao da si fin - rekla mu je, na šta je Aflek odgovorio: - Mogao bih...

Međutim, sada je sam Ben odlučio da otkrije šta mu je Dženifer rekla u poverenju, a mnogi kažu - trebalo je da ćuti. Glumac je za "Today" priznao da je nenamerno izazvao manji incident.

Nagnuo sam se prema njoj i rekao:

- Čim počnu da snimaju, skloniću se od tebe i pustiti te da sediš pored Trevora - započeo je Aflek, priznavši da je samo hteo da se našali sa suprugom kad primetio je kako se približava Trevor Noa, inače jedan od prezentera na dodeli.

Kako kaže, nije znao da ih snimaju kamere, kad mu je Dženifer besno odgovorila:

- Bolje bi ti bilo da ne ideš.

Glumac je tada pokušao da se "opere" opisujući sve što se dogodilo kao "nešto što bi trebalo da bude između muža i žene", kao i da su bili na poslovnom događaju gledano iz njenog ugla, te da je on uglavnom dosadan na ovakvim događajima.

 

Inače, dotakao se priče da je na nekoliko nedavnih događaja bio pijan. Aflek, koji je nekoliko puta odlazio na odvikavanje zbog zavisnosti od alkohola, kaže da je u prošlosti znao kako to da radi, te da bi ga česte nagrade ljutile i nervirale, ali da sada nije tako.

- Išao sam na dodele nagrada i bio sam pijan, gomilu puta. Niko nikada nije rekao da sam pijan. Ali na dodeli Gremija, rekli su: "On je pijan". I pomislio sam, to je zanimljivo - rekao je.

Aflek kaže da komentari poput ovih povećavaju stigmu traženja pomoći.

- To postavlja potpuno drugo pitanje o tome da li je mudro priznati zavisnost jer postoji mnogo saosećanja, ali još uvek postoji velika stigma, koja je često prilično sputavajuća - rekao je - Mislim da to ne podstiče ljude da poboljšaju svoje živote.

 

Međutim, nakon svih ovih odgovora, naravno, krenula je polemika na mrežama.

"Vidi, očajna si, Dženifer, ne daj da se njen muž pomeri", "A mi lepo pričamo već mesecima da ga tretira kao psa. Lesi, dođi, Lesi, lezi...", "Ben koji ne zna ni da se šali... strašno, kakva žena" , "Ovo mi je tako ponižavajuće. Gospođa nesigurna", "Dženifer se ponaša kao da joj je prvi zadatak. Fora bi bila super, ne razumem zašto joj pretera", "Tretira Bena kao poslušnog psa", "Ali Ben koji tek sada priča šta se dogodilo. Verovatno mu ova ne da mira jer ne može da podnese da je ona ispala negativac, pa je kao ajde operi me od svega"... samo je deo koji se mogao pročitati na društvenim mrežama i jasno je da bi malo ko sada bio na Benovoj koži.

BONUS VIDEO: