Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Лопез открива зашто је решила да узме Беново презиме: "Поносна сам на то"

За Џенифер Лопез традиција је веома важна и одлучила је да је испоштује и када је промена презимена у питању

1667981488_c702ca0c0b5c5b2065cbd9e1178484c35c77625e.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез деценијама је једна од најпознатијих певачица и глумица. Њено име и презиме нашироко су познати, па не би било чудно да је задржала презиме након удаје. Међутим, латино певачица је одлучила да постане госпођа Афлек. Џеј Ло је недавно у интервјуу за Вог објаснила и како је дошла на ову одлуку, али и да је свесна да ће је људи и даље звати Џенифер Лопез,  али ц́е њено правно презиме бити Афлек.

Прочитајте још: Мирка Васиљевић испричала како је изгледао њен ЧЕТВРТИ порођај: "Била сам сама са њима када ми је пукао водењак"

- Ми смо муж и жена. Поносан сам на то - рекла је Џенифер за Вог и истакла да не би желела да Афлек узме њено презиме јер то ипак није традиционално:

- Не! Није традиционално. У томе нема никакве романтике.

Џенифер је обнављањем везе са Беном потврдила да је оно што се између њих раније дешавало било искрено.

- Увек сам се осећала као да тамо постоји права љубав. Људи у мом животу знају да је он био веома, веома посебна особа у мом животу. Када смо се поново повезали, та осец́ања према њему су и даље била веома стварна. Све што смо икада желели је да некако дођемо до места мира у нашим животима где смо заиста осетили ону врсту љубави коју осец́ате када сте веома млади и питате се да ли то можете поново имати. Да ли постоји? Да ли је реална? Сва та питања за која мислим да сви имају - испричала је Џеј Ло за поменути магазин.

Прочитајте још: Ана Ивановић показала како се носи МИНИ СУКЊА: Испоштовала важно модно правилоо (ФОТО)

Господин и госпођа Афлек били су у вези од 2002. године до 2004. Одлучили су да на љубав ставе тачку, а онда се Џенифер удала за легендарног певача Марка Ентонија са којим има близанце Макса и Ему. Бен се у међувремену такође оженио. Он и Џенифер Гарнер били су у браку од 2005. године, а пар је одлучио да се разведе 2018. Имају троје деце: ц́ерке Вајолет (16) и Серафину (13) и сина Семјуела (10).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas