Oglas
· · Komentari: 0

Ana Ivanović pokazala kako se nosi MINI SUKNJA: Ispoštovala važno modno praviloo (FOTO)

Ana Ivanović u još jednom jesenjem stajlingu

1667656239_2760ad8747811e6dfa94542c7409ad363bf21ffd.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ana Ivanović smatra se jednom od najbolje stilizovanih sportistkinja. Iz aktuelnih trendova izvlači ono najbolje, vodeći se finim ukusom za modu. Nekadašnja teniserka na Instagram profilu često deli dnevne odevne kombinacije, pa možemo da vidimo šta je to zaokupilo njen ormar ove jesenje sezone.

Kako je mini suknja od tvida jedan od vodećih jesenjih trendova, primećujemo da se dopala i Ani jer je glavni deo njene nove kombinacije. Crno-belu suknju ponela je uz zatvoreni crni džemper čime je istakla samo noge i ispoštovala važno modno pravilo.

Pročitajte još: Džesika Alba više nije brineta: Glumica promenila boju kose i u opuštenom jesenjem stajlingu prošetala ulicama Los Anđelesa (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Svemu je dodala crne dugačke čizme od prevrnute kože i belu tašnu koja je upotpunila celokupan izgled.

Anin stajlinh idealno je rešenje kako za dnevni događaj, tako i za piće u gradu kada nam treba malo elegantniji izgled.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas