Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џесика Бил о браку са Џастином Тимберлејком: Открила где живе и како одгајају децу

Џесика Бил ретко кад у јавности говори о породици коју је изградила са глумцем и певачем Џастином Тимберлејком. Она је сада открила да се труде да своју породицу држе даље од Њујорка и Лос Анђелеса.

1716470267_profimedia-0822407845.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Иако их посао везује за обале Америке, пар жели да синове Силаса (9) и Финнеаса (4), одгаја у Средњој Америци.

Њихов циљ је да обезбеде ниво "нормалности" за своје синове далеко од очију јавности, открила је Џесика у емисији "Хајде да разговарамо са са Кели Рипом", пише Дејли Мејл.

- На источној обали и западној обали те некако "ударе". Зато више не живимо тамо. Само покушавамо да створимо мало нормалности за децу, и желимо да време делимо са нашим најмилијима и пријатељима.

- Деца нису изабрала наш посао. Не желим да их разоткривам на неки начин док не буду у стању да сами донесу ту одлуку - рекла је Џесика.

Као резултат тога, она не објављује слике својих синова на друштвеним мрежама.

Она и Џастин су први пут почели да излазе 2007. године, пет година након раскида његове везе са Бритни Спирс, која је била под лупом јавности.  Џастин и Џесика су се кратко растали 2011. године, али су се брзо помирили, а већ следеће године и венчали.

Њихов брак је, међутим,  био у кризи 2019. године када је Џастин примец́ен у бару у Њу Орлеансу како се држи за руке са глумицом Алишом Вејнрајт. Он је након тога Џесики упутио јавно извињење на Инстаграму, рекавши да је свестан шта је учинио.

- Извињавам се својој невероватној супрузи и породици што сам их довео у тако непријатну ситуацију,  фокусиран сам на то да будем најбољи муж и отац који могу бити - написао је он тада, пише Дејли Мејл.

БОНУС ВИДЕО

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas