Oglas
· · Komentari: 0

Džesika Bil o braku sa Džastinom Timberlejkom: Otkrila gde žive i kako odgajaju decu

Džesika Bil retko kad u javnosti govori o porodici koju je izgradila sa glumcem i pevačem Džastinom Timberlejkom. Ona je sada otkrila da se trude da svoju porodicu drže dalje od NJujorka i Los Anđelesa.

1716470267_profimedia-0822407845.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Iako ih posao vezuje za obale Amerike, par želi da sinove Silasa (9) i Finneasa (4), odgaja u Srednjoj Americi.

NJihov cilj je da obezbede nivo "normalnosti" za svoje sinove daleko od očiju javnosti, otkrila je Džesika u emisiji "Hajde da razgovaramo sa sa Keli Ripom", piše Dejli Mejl.

- Na istočnoj obali i zapadnoj obali te nekako "udare". Zato više ne živimo tamo. Samo pokušavamo da stvorimo malo normalnosti za decu, i želimo da vreme delimo sa našim najmilijima i prijateljima.

- Deca nisu izabrala naš posao. Ne želim da ih razotkrivam na neki način dok ne budu u stanju da sami donesu tu odluku - rekla je Džesika.

Kao rezultat toga, ona ne objavljuje slike svojih sinova na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Ona i Džastin su prvi put počeli da izlaze 2007. godine, pet godina nakon raskida njegove veze sa Britni Spirs, koja je bila pod lupom javnosti.  Džastin i Džesika su se kratko rastali 2011. godine, ali su se brzo pomirili, a već sledeće godine i venčali.

NJihov brak je, međutim,  bio u krizi 2019. godine kada je Džastin primećen u baru u NJu Orleansu kako se drži za ruke sa glumicom Ališom Vejnrajt. On je nakon toga Džesiki uputio javno izvinjenje na Instagramu, rekavši da je svestan šta je učinio.

- Izvinjavam se svojoj neverovatnoj supruzi i porodici što sam ih doveo u tako neprijatnu situaciju,  fokusiran sam na to da budem najbolji muž i otac koji mogu biti - napisao je on tada, piše Dejli Mejl.

BONUS VIDEO

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas