Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џони Деп ће дати МИЛИОН долара у добротворне сврхе: Када му Амбер Херд исплати одштету, он ће је проследити тамо где је најпотребнија

Опростио јој девет милиона, а милион ће дати у хуманитарне сврхе

1671618312_Foto-Profimedia-dzoni-dep.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Развод Џонија Депа и Амбер Херд је месецима било у жижи стране и домаће јавности. Њих двоје су упутили тешке оптужбе једно другом, а јавност је све то могла да чује, с обзиром да је суђење било отворено.

Порота је донела пресуду у корист глумца, а Амбер је требала да му исплати одштету у износу од 10 милиона долара.

Адвокати пара успели су да постигну договор према ком ће Хердино осигуравајуће друштво Депу платити милион долара да оконча овај случај, а сада је тим адвоката Џонија Депа издао је саопштење за јавност. Камил Васкез и Бенџамин Чу истакли су да ће њихов клијент дати добијених милион долара у добротворне сврхе.

Прочитајте још: Сека Алексић окитила чак три ЈЕЛКЕ: Певачица ужива у новогодишњим чаролијама (ФОТО)

Такође, у питању неће бити само једна - он ће покуцати на неколико врата са извесном сумом новца. Када му Амбер уплати милион, поделиће те паре на неколико делова, па поклонити онима којима је то најпотребније. Затим, драге воље ће окренути леђа читавој причи с Хердовом, што је свакако жељно ишчекивао.

- Ово болно поглавље живота господина Депа је завршено. Приоритет нам је, баш као и њему, била истина и то да се за њу чује. Добијених милион долара отићи ће, заиста, у добротворне сврхе - поручили су правни представници глумца, преноси "Пеопле".

Амбер је поводом ситуације дала кратку изјаву.

- Ништа од овога нисам желела. Нисам ово бирала, једва чекам да наставим са својим животом.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas