Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОЧЕКИВАНА ВЕЗА

Џулија Робертс открила како су Мартин Лутер Кинг и Корета Скот Кинг помогли на њеном рођењу

Познати борац за људска права био је присутан у животу глумице од рођења

1667376616_Julia.jpg
Фото. Профимедиа
Oglas

Мислили смо да се о животу ''Згодне жене'' готово све зна. Недавно је испливала на светлост дана мање позната чињеница о Џулији Робертс, захваљујући друштвеним мрежама.

Све је почело када се појавила компилација видеа о Џулији, коју је један фан поделио уз натпис: ''Мало позната чињеница да је Мартин Лутер Кинг Јуниор платио трошкове у болници приликом Џулијиног рођења''.

Неколико дана касније, уочи глумициног 55-тог рођендана 28.октобра , видео у коме она објашњава овај догађај проширио се Интернетом. Робертсова објашњава да су се Др.Кинг и његова супруга, Корета Скот Кинг, постарали да болнички рачуни буду измирени током порођаја њене мајке, када је на свет дошла она, јер како наводи, њени родитељи нису били у финансијској могућности.

Прочитајте још: Рецепт за чувену ФИТНЕС салату Џулије Робертс: Једноставно ЈЕЛО које топи килограме

''Моји родитељи су имали позоришну школу у Атланти'', рекла је лепа глумица, и додала: ''Једног дана Корета Скот Кинг 
позвала је моју мајку и питала да ли њена деца могу да буду део позоришта, јер је у то време било потешкоћа пронаћи школу која би их примила''. Џулијина мајка је ову молбу прихватила, и овако је почело пријатељство између пара који се борио за људска права, и Волтера и Бети Лу Робертс.

То је касније довело до тога да Кингови плате трошкове породилишта, када је малена Џулија Фиона Робертс, будућа велика звезда дошла на свет.

Фото: Профимедиа

Прочитајте јошЧувени Чендлер био у вези са Џулијом Робертс, упознали су се због "Пријатеља", а онда је глумац одлучио да стави тачку: " Стално сам мислио да ће раскинути са мном"

''Помогли су нам у незгодној ситуацији'', изјавила је она.

Џулија је удата за Данијела Модера од 2002.год, америчког камермана, са којим дели троје деце: Хејзел Модер, Хенри Данијел Модер и Финеј Волтер Модер. У глумачким водама су такође и њен рођени брат Ерик Робертс, као и његова ћерка Ема Робертс.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas