· · Komentari: 0
NEOČEKIVANA VEZA

Džulija Roberts otkrila kako su Martin Luter King i Koreta Skot King pomogli na njenom rođenju

Poznati borac za ljudska prava bio je prisutan u životu glumice od rođenja

1667376616_Julia.jpg
Foto. Profimedia

Mislili smo da se o životu ''Zgodne žene'' gotovo sve zna. Nedavno je isplivala na svetlost dana manje poznata činjenica o Džuliji Roberts, zahvaljujući društvenim mrežama.

Sve je počelo kada se pojavila kompilacija videa o Džuliji, koju je jedan fan podelio uz natpis: ''Malo poznata činjenica da je Martin Luter King Junior platio troškove u bolnici prilikom Džulijinog rođenja''.

Nekoliko dana kasnije, uoči glumicinog 55-tog rođendana 28.oktobra , video u kome ona objašnjava ovaj događaj proširio se Internetom. Robertsova objašnjava da su se Dr.King i njegova supruga, Koreta Skot King, postarali da bolnički računi budu izmireni tokom porođaja njene majke, kada je na svet došla ona, jer kako navodi, njeni roditelji nisu bili u finansijskoj mogućnosti.

Pročitajte još: Recept za čuvenu FITNES salatu Džulije Roberts: Jednostavno JELO koje topi kilograme

''Moji roditelji su imali pozorišnu školu u Atlanti'', rekla je lepa glumica, i dodala: ''Jednog dana Koreta Skot King 
pozvala je moju majku i pitala da li njena deca mogu da budu deo pozorišta, jer je u to vreme bilo poteškoća pronaći školu koja bi ih primila''. Džulijina majka je ovu molbu prihvatila, i ovako je počelo prijateljstvo između para koji se borio za ljudska prava, i Voltera i Beti Lu Roberts.

To je kasnije dovelo do toga da Kingovi plate troškove porodilišta, kada je malena Džulija Fiona Roberts, buduća velika zvezda došla na svet.

Foto: Profimedia

Pročitajte jošČuveni Čendler bio u vezi sa Džulijom Roberts, upoznali su se zbog "Prijatelja", a onda je glumac odlučio da stavi tačku: " Stalno sam mislio da će raskinuti sa mnom"

''Pomogli su nam u nezgodnoj situaciji'', izjavila je ona.

Džulija je udata za Danijela Modera od 2002.god, američkog kamermana, sa kojim deli troje dece: Hejzel Moder, Henri Danijel Moder i Finej Volter Moder. U glumačkim vodama su takođe i njen rođeni brat Erik Roberts, kao i njegova ćerka Ema Roberts.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.