Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЏУЛИЈА РОБЕРТС СЕ ОГЛАСИЛА О СМРТИ МЕТЈУА ПЕРИЈА: Доживели су велику љубав, а ево шта је рекла о трагедији

Глумица Џулија Робертс проговорила је о тужној судбини бившег дечка, легендарног глумца Метјуа Перија.

1701769503_05842e4c3b79cd47f9c1a396c8ca79e91e944a6e.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

Она је гостовала у емисији током промоције филма, а упитана је и о Перијуи његовој трагичној смрти.

- Изненадна смрт било кога тако младог је срцепарајућа. Мислим да, знате, то нам само помаже да само ценимо оно што имамо и да наставимо на позитиван начин колико год можемо - рекла је она у емисији " Ентертаинмент Тонигхт ".

Иначе, они су се упознали приликом њеног гостовања у серији Пријатељи, када ју је Метју контактирао како би бар у једној епизоди постала део њих.

Како је глумац испричао, продуценти су га замолили да је контактира након што је она рекла да би гостовала у серији само уколико њен лик може да буде у некој причи са Чендлером.

- Тада сам јој послао руже и на папир написао: "Једина ствар која је узбудљивија од шансе да ћеш учествовати у шоуу је да напокон имам изговор да ти пошаљем цвеће". Не само да је Џулија пристала да ради у серији, него ми је послала и поклон, послала ми је мноштво пецива - рекао је Пери за "Тхе Тимес".

Њен пристанак да глуми у специјалној епизоди серије "Пријатељи" подстакао је оно што Пери сада описује као тромесечно удварање путем свакодневних факсова док је радила на филму у Француској. Кад је почело снимање епизоде, већ су били пар.Пишући у својој надолазећој аутобиографији, "Фриендс, Ловерс Анд Тхе Биг Террибле Тхинг", Пери открива да су разменили стотине порука у данима пре него што је електронска пошта постала уобичајена.

- Три или четири пута дневно седео бих поред свог факса и гледао како папирић полако открива њено следеће писмо. Био сам толико узбуђен да бих се неке вечери нашао на некој забави и кокетирао с привлачном женом и прекинуо разговор како бих могао да отрчим кући и видим да ли је стигао нови факс - препричава глумац.

Он и глумица на крају су започели везу, али Пери ју је оставио два месеца након што се појавила у серији.

- Забављање с Џулијом Робертс било је превише за мене. Стално сам био уверен у то да ће раскинути са мном. Зашто не би? Нисам био довољан и никад не бих могао да будем довољан. Био сам сломљен, савијен, недостојан љубави. Дакле, уместо да се суочим с неизбежном агонијом губитка ње, раскинуо сам с прекрасном и бриљантном Џулијом Робертс. Можда је мислила да се дружи с ТВ типом, а ТВ тип је сада раскидао с њом. Не могу да опишем тај израз збуњености на њеном лицу након што сам јој рекао - рекао је Пери.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas