Oglas
· · Komentari: 0

DžULIJA ROBERTS SE OGLASILA O SMRTI METJUA PERIJA: Doživeli su veliku ljubav, a evo šta je rekla o tragediji

Glumica Džulija Roberts progovorila je o tužnoj sudbini bivšeg dečka, legendarnog glumca Metjua Perija.

1701769503_05842e4c3b79cd47f9c1a396c8ca79e91e944a6e.jpg
Foto: Printskrin
Oglas

Ona je gostovala u emisiji tokom promocije filma, a upitana je i o Perijui njegovoj tragičnoj smrti.

- Iznenadna smrt bilo koga tako mladog je srceparajuća. Mislim da, znate, to nam samo pomaže da samo cenimo ono što imamo i da nastavimo na pozitivan način koliko god možemo - rekla je ona u emisiji " Entertainment Tonight ".

Inače, oni su se upoznali prilikom njenog gostovanja u seriji Prijatelji, kada ju je Metju kontaktirao kako bi bar u jednoj epizodi postala deo njih.

Kako je glumac ispričao, producenti su ga zamolili da je kontaktira nakon što je ona rekla da bi gostovala u seriji samo ukoliko njen lik može da bude u nekoj priči sa Čendlerom.

- Tada sam joj poslao ruže i na papir napisao: "Jedina stvar koja je uzbudljivija od šanse da ćeš učestvovati u šouu je da napokon imam izgovor da ti pošaljem cveće". Ne samo da je Džulija pristala da radi u seriji, nego mi je poslala i poklon, poslala mi je mnoštvo peciva - rekao je Peri za "The Times".

NJen pristanak da glumi u specijalnoj epizodi serije "Prijatelji" podstakao je ono što Peri sada opisuje kao tromesečno udvaranje putem svakodnevnih faksova dok je radila na filmu u Francuskoj. Kad je počelo snimanje epizode, već su bili par.Pišući u svojoj nadolazećoj autobiografiji, "Friends, Lovers And The Big Terrible Thing", Peri otkriva da su razmenili stotine poruka u danima pre nego što je elektronska pošta postala uobičajena.

- Tri ili četiri puta dnevno sedeo bih pored svog faksa i gledao kako papirić polako otkriva njeno sledeće pismo. Bio sam toliko uzbuđen da bih se neke večeri našao na nekoj zabavi i koketirao s privlačnom ženom i prekinuo razgovor kako bih mogao da otrčim kući i vidim da li je stigao novi faks - prepričava glumac.

On i glumica na kraju su započeli vezu, ali Peri ju je ostavio dva meseca nakon što se pojavila u seriji.

- Zabavljanje s Džulijom Roberts bilo je previše za mene. Stalno sam bio uveren u to da će raskinuti sa mnom. Zašto ne bi? Nisam bio dovoljan i nikad ne bih mogao da budem dovoljan. Bio sam slomljen, savijen, nedostojan ljubavi. Dakle, umesto da se suočim s neizbežnom agonijom gubitka nje, raskinuo sam s prekrasnom i briljantnom Džulijom Roberts. Možda je mislila da se druži s TV tipom, a TV tip je sada raskidao s njom. Ne mogu da opišem taj izraz zbunjenosti na njenom licu nakon što sam joj rekao - rekao je Peri.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas