Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Експлозивни интервју принца Харија уочи изласка мемоара: Открио да ли разговара са братом, шта мисли о Камили...

Војвода од Сасекса, принц Хари, крајем прошле године најавио је мемоаре под називом "Резервни"

1673261421_profimedia-0747460583.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Датум објављивања се приближио, а Хари је одлучио да пре него што књига угледа светлост дана да интервјуу, где ће ближе да објасни делове књиге.

Принц Хари је детаљно говорио о деловима живота који занимају многе. Тако је са Андерсоном Купером на ЦБС-у 60 минута говорио о односима са братом, принцом Вилијамом, и мац́ехом, краљицом супругом Камилом и зашто ју је назвао „опасном“ у мемоарима.

Принц Хари о брату Вилијаму

Однос њега и Вилијама изгледа изузетно компликовано, што млађи принц и потврђује

- Мој брат и ја се волимо. Волим га јако. Било је много бола између нас двоје, посебно у последњих шест година - искрен је Хари на почетку интервјуа за ЦБС.

Прочитајте још: Драгана Косјерина присетила се свог ДЕТИЊСТВА: Поставила фотографију која је подсећа на МАЈКУ (ФОТО)

Принц је образложио и то да је једна од ствари које су га навеле да пише и то да није желео да људи мисле да је Меган та која је уништила његов однос са породицом.

- Ништа од свега што сам написао, било шта што сам укључио, никада није намењено да повреди моју породицу. Али то даје потпуну слику ситуације док смо одрастали, а такође разбија идеју да је моја жена некако била онај који је уништила везу.

Краљица Камила

Принц Хари тврди да је краљица супруга, Камила била "опасна". Говорец́и о својој мац́ехи, Хари је рекао:

- Она је била негативац. Она је била трец́а особа у њиховом браку. Морала је да рехабилитује свој имиџ.

У мемоарима пише да су он и Вилијам тражили од оца да се не ожени Камилом.

- Нисмо мислили да је потребно. Мислили смо да ц́е нанети више штете него користи и да ако је сада са својом особом, то је сигурно довољно. Зашто иц́и тако далеко? Желели смо да буде срец́ан. И видели смо колико је срец́ан са њом - каже Хари Андерсону, преноси британски Хелло.

У својој књизи, он је такође оптужио краљицу супругу и краља Чарлса да користе њега и Вилијама да би добили бољу покривеност таблоида о себи.

Прочитајте још: Принц Хари о тренуцима погибије мајке: "Тражио сам доказе да се то заиста догодило"

О помирењу

На питање да ли сада разговара са Вилијамом, Хари је рекао:

- Тренутно не, али радујем се што ц́емо моц́и да пронађемо мир.

Принц објашњава да је  прошло "неко време" откако је последњи пут разговарао и са Вилијамом и са оцем Чарлсом. Да је дошло до раскола говори и момената када је примунила краљица Елизабеза и када је Хари требало да се са најближом породицом опрости од ње. Ипка, он није позван да иде са њима, већ је отишао сам.

- Питао сам брата— рекао сам: 'Какви су твоји планови? Како ти и Кејт идете?' А онда, неколико сати касније, сви чланови породице који живе у области Виндзора и Аскота заједно су отишли авионом - рекао је Хари.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas