Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Емина Јаховић открила шта је пожелела у новогодишњој ноћи, па додала чему се посебно радује у овом периоду: "То су неки од најлепших момената" (ФОТО)

Певачица је новогодишњу ноћ провела са својом породицом

1672822096_Emina-Jahovic-foto-Ata-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Емина Јаховић дочекала је Нову годину у Истанбулу, са породицом и пријатељима:

Традиција нам је да сви заједно славимо Нову годину.  Тако је било још док сам била дете. Прво смо породично дочекали 2023. годину, а ја сам после изашла са пријатељима који су дошли из Србије - испричала је за "Ало", па открила шта је себи пожелела у поноћ:

- У поноћ сам пожелела да волим и будем вољена.

Њени синови, Јаман и Јавуз, сада су тинејџери, а певачица не крије да им је испунила све жеље и обрадовала поклонима:

- Моја деца су веровала у Деда Мраза када су била мала, али сада, када су порасли знају ко им купује поклоне. А ја ни као дете нисам веровала у њега.

Ускоро ће отићи на скијање са својом породицом, а каже да посебно ужива у зимским чаролијама:

- Породично идемо на скијање. Радујем се томе, јер се тада окупимо сви - мама, брат и сестра са породицама. Уживамо са децом у зимским играма, скијању, грудвању и санкању. То су неки од најлепших момената у мом животу - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas