· · Коментари: 2
УВЕК ПОЗИТИВНА

ЕМОТИВНИ ШОК ЈЕ ОДВЕО У БОЛЕСТ: Зорана се изборила са болешћу и изгледа ОДЛИЧНО (ФОТО)

Зорана Павић важи за једну од најпозитивнијих особа на јавној сцени, па је тај дух задржала и током борбе са болешћу.

1639900284_11566-600.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ zourana_guevara

Певачица Зорана Павић деведесетих година имала је велику популарност, а затим се постепено повлачила са сцене. Протеклих година прошла је и кроз веома тешке тренутке, будући да се борила са здравственим проблемима.

Борба са здрављем

Зорана Павић низала је хитове и била веома активна на музичкој сцени деведесетих година прошлог века, међутим својевремено је одлучила да се у медијима све мање појављује као певачица и посветила се водитељској каријери, па је публика имала прилику да је гледа у емисији "Ко вам даде термин". 
Зорана је након огромне популарност, решила да води миран и медијски повучен живот. Срећу је нашла чак и у ангажманима у позоришту, који јој такође одлично иде.

2009. године писало се да има рак грлића материце, али она је то демантовала и испричала да је у питању специфична болест која ју је приковала за кревет, не желећи превише да детаљише:

Прочитајте још: Цеца и Богдан славе ГОДИНУ ДАНА ВЕЗЕ: Ево како су провели свој дан (ФОТО)

"Схватила да је мој проблем узрокован емотивним шоком који сам доживела и спаковала сам га у фиоку правећи се да не постоји. Све што ми се у прошлости догодило изазвало је озбиљан хормонски поремећај који ме је приковао за кревет. Али, то је ситуација с којим сам морала сама да се изборим. Проблем је личан и аутентичан, али нисам желела да о њему јавно говорим до данас. Можда је моја грешка што нисам рекла и спречила инсинуације. Упркос болести, радила сам, само се нисам експонирала у јавности", рекла је певачица својевремено за "Ало".

Увек весела

Пет година касније, 2014. године, доживела је мањи срчани удар, али и поред тога оптимизам и ведар дух нису је напустили.

Медији ових дана пишу о Зораниној дијети која јој је помогла да смрша преко 30 килограма, а слободно можемо рећи да она заиста никада боље није изгледала.

(Србија Данас)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.