Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЕВО КАКО ЈЕ ПОЧЕЛА ЉУБАВ ОГЊЕНА АМИЏИЋА И МИНЕ: Упознали се преко пријатеља, а венчали се у тајности

Супруга водитеља Огњена Амиџића, Мина Наумовић, породила се и на свет донела сина.

1709980553_758eb87190d1ba5a63e3546e267550a734c2fe5c.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - цаллменауми
Oglas

Они су наследнику дали необично и ретко име, Перун, које има јако значење.

Огњен Амиџић је упознао Мину преко заједничког пријатеља, а водитељ је убрзо понудио Мини посао код њега, а касније је имала и свој сегмент у његовој емисији који се звао "Пази Мина", а када је остала у другом стању радила је иза камере и помагала колико је могла.

- Занимљивије је и лепше када радимо заједно. Лепо функционишемо и допуњујемо се, даје ми добре идеје и веома је креативна. Мислим да ће наредне сезоне она показати колико је креативна - рекао је Огњен у емисији "Премијера".

Након везе пуне љубави, одључили су да стану на луди камен, а судбоносно "да" изговорили су у тајности.

- Истина је, венчали смо се. Желели смо да то буде без буке и да тај чин остане само за нас. Ми смо већ живели брак, сада је само и на папиру. Ја сам желео да се Мина презива као ја и сада носи моје презиме, то сто је оставила на Инстаграму и своје - то вас лаже, да знате (смех). - рекао нам је Огњен.

(Ало)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas