Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ШТА БИ СЕ ДЕСИЛО КАДА БИ СЕ КЕЈТ И ВИЛИЈАМ РАЗВЕЛИ: Општа лавина скандала утицала је на репутацију овог брака

Општа лавина скандала око Кејт Мидлтон утицала је и на репутацију њеног брака са принцом Виљамом који траје од 2011. године и који има је донео троје деце, Шарлот, Џорџа и Луја. Било је и раније спекулација о томе да се чувени пар разводи, али никада у оволикој мери као сада, на шта свакако утиче контекст проблема и озбиљност ситуације.

1710857659_dghjdghj.jpg
Фото: Схуттерстцок
Oglas

Нагађа се да је принц Вилијам наводно варао супругу са Сара Роуз Ханбери као и да је она имала везу са Томасом Кингстоном, ове приче спадају у теорије завере. Зато су чак и кренуле гласине о наводном разводу па се ситуација пореди са крахом брака Чарлса и Дајане. Шта би се десило ако би заисат дошло до развода?

О овој теми доста се полемише ових дана.

Како пише yахоо.цом, с обзиром на то да су деца Кејт Мидлтон и принца Вилијама чланови краљевске породице, Кејт би требало да добије допуштење од принца Вилијама ако би желела да одведе децу из Уједињеног Краљевства.

Мале су шансе да би Кејт хтела да одведе принцезу и принца далеко од њиховог оца. Међутим, ако би радило о разводу узрокованим прељубом, ствари би постале прилично гадне. ЦхеатСхеет износи претпоставку да би краљевска породица поклонила принцези од Велса нову резиденцију са изричитом сврхом ублажавања заједничког старатељства и сугерише да би породичан стан у Кенсингтонској палати могао да буде њена оаза.

Вилијам би дуговао Кејт Мидлтон финансијску подршку

Кејт би очекивано била збринута финансијски у случају развода. Међутим, износ о којем би се радило могао би да буде знатно мањи од оних одобрених у претходним разводима у краљевској породици јер је пар у браку од 2011. Финансијска накнада одређује се на основу трајања брака.

Ситуација са папарацима постала би никад гора

ЦхеатСхеет износи и сцненарио да би Кејт Мидлтон у случају да дође до развода била изложенија папарацима него икада пре. Као пример наводи се принцеза Дајана коју су након развода од Чарлса, прогонили папараци све до њене смрти, па је погинула 1997. у Паризу док су је они јурили.

Улога краља Чарлса у разводу Кејт и Вилијама

Краљ не мора да одобри сам развод као што то чини са браковима, али његов ангажман био би свеједно значајан, пише yахоо.цом. Његова мајка покојна енглеска краљица заправо је наредила да се он и Дајана разведу још 1995. када је медијски циркус око њихових разних афера постао превелик да би двор то поднео.

Без обзира да ли би повукао сличан потез или не, Чарлс ИИИ би морао да одреди титтулу принцезе од Велса након развода.

Подсетимо, Елизабета Друга је дозволила да Дајана задржи све титуле па чак јој није сметало да сачува и титулу Њено Краљевско Височанство. Међутим, Чарлс се бунио па је остала само титула принцезе.

У опцији би било и да краљ Кејт одузме све титуле, али би шансе за тако нешто биле веома мале.

Венчање након развода?

Будући да је енглески краљ такође и поглавар Енглеске цркве, а Енглеска црква не одобрава развод, поновно венчање је веома велики проблем у краљевској породици. Једно је јасно: ако се поновно венча бивши пар након развода, заувек губе све титуле повезане с њиховим претходним браком, наводи yахоо.цом.

С обзиром на то да је више-мање немогуће поновно се венчати под Енглеском црквом, краљевски чланови проналазили су различита решења протеклих година. Принцеза Ана удала се за свог другог супруга у Цркви Шкотске, док се принц Чарлс поновно оженио под неформалним благословом.

Улога Чарлса у старатељству над унуцима

Развод Кејт и Вилијама био би скандал неслућених размера за династију. Принцеза и принц важе за беспрекоран пар, али не би били ни први ни последњи које би се развели, а да их прати таква репутација. Ипак, њихов положај је крајње специфичан.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas