Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
интересантно

Ево зашто краљица Елизабета увек носи једну боју: Њен изглед пажљиво бира тим стручњака

Краљица Елизабета већ деценијама не мења изглед, икона је стила и доброг укуса.

1623776985_Depositphotos_10149062_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Најдуговечнији британски монарх, краљица је икона на коју се многи угледају. Боја њене одеће од изузетне је важности и значаја.

Краљица је позната по живописној гардероби и јаким бојама по којима је толико препознатљива да је чак била тема разних књига које примећују да постоје одређена правила у боји која морају да се поштују.

Прочитајте још: Меган Маркл и принц Хари запослили финансијског гуруа: Породица ШОКИРАНА новим потезом!

Стил краљице Елизабете

Примећује се да краљица неће носити зелене на травнатим местима, а ни тамне боје тамо где се налазе у њеном окружењу, претпоставља се да је ово због тога што као тако важна личност треба да буде примећена.

Да би креирао изглед краљице Елизабете потребан је тим стручњака. Анђела Келли је њен саветник скоро тридесет година, пише Тхе Лист. Да би била сигурна да је сваки изглед беспрекоран Кели има специфичну формулу које је објашњавала и у књизи. Истицала је да је њена улога да краљици обезбеди да је за сваку прилику максимално прикладна. Све се пажљиво смишља, до најситнијих детаља, од тога како светлост може да утиче на боју и текстуру тканине до тога како се материјал понаша у случају ветра.

Прочитајте још: КИМ КАРДАШИЈАН шокирала пратиоце: "Обукла" ламборгинија у бели плиш, да би јој личио на ПИЏАМУ (ФОТО/ВИДЕО)

Које боје носи краљица Елизабета?

Она се опредељује за изглед који је фокусиран на једној боји. Спаја одела јарких боја, црвене, зелене, плаве и пастелно розе, са пар рукавица и капом. Неутрални изглед је кључ њене гардеробе. Комбиновање светлих и смелих тонова, а да притом не буду превише екстравагантни, уобичајена је пракса.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas