Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФАТАЛНЕ ХОЛИВУДСКЕ ЉУБАВИ: Oве звезде су своје сродне душе упознале на филмским сетовима

Они су у својим филмским партнерима пронашли оно што им је потребно и у стварном животу.

1702112015_3493600_profimedia0783134339_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Неке од тих љубави трају и данас, док су неке имале нешто краћу историју, попут оне између Кристен Стјуарт и Роберта Патинсона који су се упознали и заљубили током снимања првог дела филма "Сумрак" франшизе из 2008. године.

Они нису опстали, али остају нам Бела и Едвард који ће се волети заувек.

Роберто Бенињи и Николета Браски

Ако неко зна да је живот леп, како на филмском платну тако и у реалности, онда су то дефинитивно Роберто Бенињи и Николета Браски. Баш у Оскаром награђиваном филму "Живот је леп" и ми смо их заволели 1997. године, неки и раније. А они су се заволели пре четири деценије, када су се почетком осамдесетих упознали на снимању филма "Узнемираваш ме" и била је то љубав на први поглед. После осам година веридбе тајно су се венчали у женском манастиру у Чезени, Николетином родном граду. Иако је венчање било тајно, њихова љубав то свакако није, а да нису само животне сродне душе него и филмске доказује мноштво заједничких пројеката.

Винона Рајдер и Џони Деп

Иако њихова веза није успела да одоли притиску јавности и разлици у годинама, Винона Рајдер и Џони Деп никада нису крили да је њихова љубав била једна од оних романси која одређује живот. Заљубили су се током снимања филма "Едвард Маказоруки" из 1990. године, када је Винона имала 18, а Џони 26 година. На кратко су били и верени, а званично су се растали 1993. године. Сам Тим Бартон, који је радио са паром на горе поменутом филму, радећи са Депом на филму "Ед Вуд" наводио је како је Деп депресиван долазио на сет; ,,Деловало је као да је Винона узела Џонијеву душу, Џонијеву љубав".

Бен Афлек и Џенифер Лопез

Требало им је 20 година да ураде оно што се очекивало још давне 2002. године. Бен Афлек и Џенифер Лопез упознали су се почетком 2002. године на снимању филма "Жили", а већ у јулу те године Џенифер је поднела захтев за развод брака од свог тадашњег мужа Криса Џада. У новембру исте године Бен је запросио Џенифер, венчање је заказано за септембар наредне године, а оно што је требало да буде одлагање венчања због превелике медијске пажње резултирало је раскидом 2004. године. Наредних 17 година пар је покушао да своју срећу пронађе у другима, да би се 2021. поново спојили и годину дана касније своју љубавну причу коначно крунисали браком.

Пенелопе Круз и Хавијер Бардем

Повезује их земља њиховог порекла Шпанија, каријера, али и њихова љубавна романса. Пенелопе Круз и Хавијер Бардем упознали су се током снимања филм "Шунка, шунка" који је изашао 1992. године, па ипак, иако је хемија између њих била очигледна, њихова љубав је сачекала неко идеалније време, можда и због тога што је Пенелопе у време снимања филма имала 17 година, а Хавијер 22. То време је дошло 2007. године када су заједно снимали филм "Љубав у Барселони", али, иако је дошао и последњи дан снимања, они нису имали храбрости да ураде било шта. Срећа, догодила се журка њиховог заједничког пријатеља, и од тада до данас све остало је историја.

Том Хенкс и Рита Вилсон

Још један пар чија је веза одолеле зубу времена. Том Хенкс и Рита Вилсон броје 37 заједничких година, а све је почело као пријатељство током снимања ситкома "Босом бадис" 1981. године. У филму "Добровољци" 1985. године поново су се спојили у ком играју љубавни пар и то је била хемија коју ни они сами нису могли да оспоре. Године 1986. дебитовали су на црвеним тепиху као пар, а 1988. и правно су озваничили своју љубав.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas