Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ФИЛИПУ НЕ ЋУТИМ": Александра Пријовић никад искреније о свом супругу и њиховом односу

Александра Пријовић и Филип Живојиновић су у складном браку, а она је сада открила детаље њиховог односа

1704704667_Foto-Ataimages.rs-Prija-i-Filip.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Александра Пријовић је на најрадоснији празник одговарала и на радосна питања, која су редовна у емисији "Балканском улицом", а једно од њих је где се са Филипом љубила до свитања, на шта је Александра као из топа одговорила:

- У Мајамију.

Александра Пријовић каже да обожава тај град и да је управо ту Филип Живојиновић и верио.

- Да, седели смо на плажи и на плажи ме и верио. Толико волим тај град, ваљда зато што смо те прве заједничке тренутке провели тамо. Кад смо кренули да се забављамо, ја сам отишла и некако ми је то тако остало у сећењу. Увек када идемо, ја се сетим тога колико је, јер наравно, мислим, данас је такође лепо, али то некако, када смо се упознали, када смо тек кренули са забавом, увек се људи највише, најрадије сећају тих тренутака - каже Александра а на питање да ли се нећкала када је Филип запросио одговара:

- Нисам се нећкала. Шокирала сам се, нисам очекивала. Мада ми је био сумњив, рекао ма нема шансе, сад ће баш... На плажи, седели смо на пешкиру. Било је јако лепо, јако емотивно и пили смо коктеле, па смо звали наше породице, онда су сви плакали, наравно. Ко што ради, ми плачемо.

Иако је од тог момента прошло већ неколико година, Александра га се радо сећа, а нема ни разлога да буде другачије с обзиром на то да на питање како се слажу у свакодневном животу, око детета и неких основних ствари, као и ко први каже извини, одговара са осмехом:

- Не, ту смо исти, зато што он, на пример, исти смо и по питању да када смо љути, онда то подједнако нас и држи. А, исто тако, некако кренемо нормално, причамо као, ништа се није десило. Све је океј. Али ми немамо, ми заиста немамо не знам ни ја које свађе. Мене, на пример, мене највише нервирају неке глупости. На пример, што неће да спусти ролетне до краја, ја не могу да спавам ако није скроз мрак и онда се изнервирам и одем у другу собу. Кажем, ето, сад подигни ролетне и спавај. Или клима, то нам је највећи проблем од првог дана. Мени је хладно, ја не могу да поднесем, а он стави на 19. И њему никада довољно хладно, мени никада довољно топло и ту смо у проблему.

Са Филипом искрено и када су песме у питању

Алекснадрин супруг Филип пише песме, али каже да се још увек није догодило да је написао неку за коју је рекла да јој се не свиђа.

- То ме никада нико није питао, и са њим ми се то никада није десило. Написао је он доста песама и ја имам, па сигурно када је он у питању десет песама већ код куће, али да ми се нека не свиђа ја бих рекла искрено све. Само искрено. А која је поента да га лажем - каже отворено Александра и на питање да ли је од оних жена које одмах саопштавају да постоји проблем или од оних које ћуте годинама каже:

- Не, ја не ћутим. Можда овако изгледам мирно, за мене је телевизија место где заиста треба бити одмерен, то је моје мишљење, али ја увек причам оно што мислим заиста. Свакако да нисам толико баш мирна, ја сам више мало живац, то јест Филип није уопште, а ја јесам и ако ме нешто нервира, ако постоји неки проблем он је тај који може да ћути а ја сам та која ће рећи исте секунде да ми нешто смета. Нећу сачекати. Секунд нећу буквално сачекати. Одмах морам да кажем.

О томе чега се плаши Александра је рекла када је у сред емисије скочила са столице када јој је смрдибуба стала на ногу:

- Змија највише. Не плашим се овако иначе буба, али баш кад стане на мене није ми свеједно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas