Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Филм "Слуга" у коме Милош Биковић има главну улогу добија кинески римејк: Најгледаније биоскопско остварење у Русији икада

Ово је најгледаније биоскопско остварење у Русији икад, а прошле године је компанија Сонy Пицтурес Интернатионал откупила права за снимање филма на енглеском језику

1695720033_bf8526effdda3be1465220b3a3b75685a077ebe5.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Филм „Слуга“, најгледанији филм у Русији свих времена, у коме главну улогу тумачи српски глумац Милош Биковић, добија свој римејк у Кини. Лепе вести поделио је Биковић на свом инстаграм сторију, као и продуцентска кућа „Yеллоw, Блацк анд Wхите“, која стоји иза овог остварења.

Прошле године је објављена вест о томе да је компанија Сонy Пицтурес Интернатионал Продуцтионс откупила права за римејк на енглеском језику, када је најављено да ће филм добити седам нових адаптација, између осталог и у у Мексику, Индији, Јужној Коерји, Јапану и Шпанији. За француско тржиште га је преузела СНД Филмс компанија, а за пољско Монолитх Филмс. Премијерно приказан 2019. године, филм Клима Шипенка зарадио је скоро 42 милиона долара у руским биоскопима, а приказиван је и широм света.

– Од тренутка када смо погледали „Слугу“, знали смо да је посебан, изјавила је Лејн Клајн, шеф огранка за међународну сарадњу компаније Сонy Пицтурес Интернатионал Продуцтионс.

Филмом је одушевљен и Рами Џименет из компаније СНД Филмс.

– Много нам се допао „Слуга“ који је, у ствари, забавна мешавина „Трумановог шоуа“ и класичне француске комедије „Посетиоци“. Једва чекамо да у ову ‘дивну причу’ додамо мало француског шмека.

Биковић у овом филму, који је велики успех остварио и у домаћим биоскопима, игра лик Грише, раскалашног младог момка, ушушканог у лагодном животу, што нервира његовог оца који реши да предузме радикалне мере и научи га памети. Отац исценира саобраћану несрећу из које се његов син буди у прошлости окружен сељацима, који не знају ништа о његовим „магичним скаламеријама“ као што је мобилни телефон.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas