Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Финалиста "Звезда Гранда" огласио се након ОПЕРАЦИЈЕ КАРЦИНОМА: Апелује на само једну ствар

Александар Казић открио у каквом је стању

1651920404_kazic.png
Фото:Јутјуб/принтскрин/Звезде Гранда
Oglas

Браћа Казић постали су познати током учешћа у музичком такмичењу "Звезде Гранда", а недавно старији брат Александар наишао на озбиљне здравствене проблеме. Наиме, Александар је осетио благи бол у пределу тестиса и одмах је отишао у Ургентни центар на преглед. Како преноси "Курир", после брзих претрага установљен је рак тестиса и одмах је заказана операција. О целој ситуацији можете више прочитати овде.

Певач је подвргнут операцији, а један тестис морао је бити одстрањен.

Александар је открио како се осећа након хируршке интервенције:

- Операција је успешно обављена, ове недеље су ми радили скенер и тумор маркере и све је показало да је добро. Хвала Богу, одахнуо сам мало, сад ми следи опоравак па мој брат и ја настављамо са промоцијом нове песме - преноси "Гранд онлине".

Међутим, имао је апел за све људе:

- Апелујем на све да брину о свом здрављу јер оно је најбитније!

Подсећамо, популарна браћа недавно су представила емотивну песму "Сећања" за које су добили комплименте од готово свих такмичара прошлогодишње сезоне, али и од самог ментора.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas