Oglas
· · Komentari: 0

Finalista "Zvezda Granda" oglasio se nakon OPERACIJE KARCINOMA: Apeluje na samo jednu stvar

Aleksandar Kazić otkrio u kakvom je stanju

1651920404_kazic.png
Foto:Jutjub/printskrin/Zvezde Granda
Oglas

Braća Kazić postali su poznati tokom učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nedavno stariji brat Aleksandar naišao na ozbiljne zdravstvene probleme. Naime, Aleksandar je osetio blagi bol u predelu testisa i odmah je otišao u Urgentni centar na pregled. Kako prenosi "Kurir", posle brzih pretraga ustanovljen je rak testisa i odmah je zakazana operacija. O celoj situaciji možete više pročitati ovde.

Pevač je podvrgnut operaciji, a jedan testis morao je biti odstranjen.

Aleksandar je otkrio kako se oseća nakon hirurške intervencije:

- Operacija je uspešno obavljena, ove nedelje su mi radili skener i tumor markere i sve je pokazalo da je dobro. Hvala Bogu, odahnuo sam malo, sad mi sledi oporavak pa moj brat i ja nastavljamo sa promocijom nove pesme - prenosi "Grand online".

Međutim, imao je apel za sve ljude:

- Apelujem na sve da brinu o svom zdravlju jer ono je najbitnije!

Podsećamo, popularna braća nedavno su predstavila emotivnu pesmu "Sećanja" za koje su dobili komplimente od gotovo svih takmičara prošlogodišnje sezone, ali i od samog mentora.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas