· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Финалисткиња Звезда Гранда проговорила о разводу: "Само ја знам како ми је у четири зида"

Звезда "Гранда" Крстиња Тодоровић признала је да пролази кроз тежак период након развода од супруга Богдана

1648568141_krstinja.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Осим развода, Крстињи су последње две године обележиле и две операције - смањења желуца и уклањања вишка коже, те стресан опоравак.

Прочитајте још: Нови БЛАМ Тање Савић: Певачица саму себе исмејала због ЛАПСУСА (ВИДЕО)

 

- Могу слободно да кажем да сам ја јака особа, али јака сам за јавност и људе на улици, али када дођем у своја четири зида само ја знам како ми је, за све, баш за све- рекла је певачица за "Гранд Онлине" и додала:

- Код мене се све десило изгледа ођедном, сад кад сумирам утиске тако испада (смех). Имам песму, да се не заборави да сам ја певачица и уметник и нека све иде полако. Нека "Пепео" буде уз мене, то је моја прва песма која је уз све ово ште се дешава била уз мене и прошла са мном све, тако да се надам да ће бити и спот. Многи ме питају да ли је то аутобиграфска песма, кажем да није, али сада кад сагледам, након развода схватам да јесте.

Крстиња каже да је музика мотивише и да јој посао даје снагу да настави даље.

- Баш сам активна и тражена, радим сваки викенд. Знам да дам енергију јер се не штедим на наступима, дајем свој максимум. Сад после операције то иде мало теже, али сам одмах кренула са наступима. Једино што нисам могла одмах самостално, већ уз помоћ колега. Свакако ми је то помогло да се брже опоравим - истакла је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.