Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната ПЕВАЧИЦА смршала 100 килограма: Офарбала се у плаво и променила лични опис (ФОТО)

Прославила се у такмичењу "Звезде Гранда", а сада изгледа боље него икад

1704442177_Foto-Printscreen-YouTube-Zvezde-Granda.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Звезде Гранда
Oglas

Крстињу Тодоровић јавност је упознала током музичком такмичења "Звезде Гранда". Својим вокалним способности одушевила је и публику и жири, међутим током целог такмичења добијала је критике на рачун вишка килограма.

Чини се да су критике уродиле плодом, јер се Кристиња подвргла операцији смањења желуца, као и затезања коже и смршала скоро 100 килограма и сада је друга особа.

 

Наиме, певачица је сада најновијим објавама на свом профилу на Инстаграму одушевила све променом. Крстиња је постала ватрена плавуша, а затим у црној хаљини позирала поред јелке и нико није могао да верује да је то она, те је уследила лавина позитивних коментара.

 

"Плава коса ти стоји савршено", "Ово је лудило, свака ти част", "Браво девојко", "Каква жена каква лепотица", "Невероватно каква тансформација", "Крстиња изгледаш боли глава", "Ова девојка треба да служи као пример многима", "Упорност се увек исплати" - били су само неки од коментара.

 

Подсетимо, Крстиња се недавно развела од мужа, након четири године брака о чему је јавно говорила:

- Немам проблем да искрено причам о свему, нећу бежати од тога да кажем било шта. Никада нећу рећи да је мој супруг лоша особа, или да је била трећа особа у питању. Једноставно није ишло, није нам се дало и то је једини разлог. Нисмо се огрешили једно о друго и то је једина истина - испричала је она у "Гранд Магазину".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas