Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Фотографије певачице Камиле Кабељо изазвале велику полемику: "Да ли овако заиста изгледа нормално женско тело?" (ФОТО)

Млада Камила поново се нашла на мети критика

1654770989_profimedia-0698191296.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Двадесетпотогодишњу певачицу већ су прозивали због вишка килограма, а након недавних фотографија реакција су још оштрије и немилосрдније.

После планетарног хита "Сењорита", Камила је стекла велику популарност, те од тада папараци прате сваки њен корак. Сада је усликана на јахти у Портофину у наранџастом бикинију. Поново је уследила лавина коментара и реакција, када су фотографије доспеле у јавност. Многи су уочили несавршености и одмах прокоментарисали да овакав купаћи костим не пристаје њеној грађи.

Прочитајте још: Шакира и Пике све време обмањују јавност? Спекулише се да су били у отвореној вези и да певачица има потпуно друге разлоге за одлазак из државе

 Коментари су били немилосрдни, иако је било и оних који су тврдили да тако изгледа просечно женско тело. Нарочито су фотографије отпозади, на којима су у фокусу стрије и целулит, дигле огромну прашину.

Твит који гласи "90 одсто коментара на ове слике гласи да овако изгледа нормално женско тело???" покренуо је расправу, а коментарима се није назирао крај.

Прочитајте још: Да ли је препознајете? Доживела је потпуну трансформацију, повукла се са естраде, а и даље је једна од омиљених певачица

"Мааааа штаа? Откад ова жена овако изгледа", "Жена нема 100 кила, ни близу. Има целулит и стрије, као и свака друга жена. Има пар кг вишка и да, овако изгледа просечна жена. И да, многим људима је управо ово идеал лепоте. А не “савршено” извајана и исфотошопирана тела", "Има вишка, ове гаће не иду на ову килажу али ко смо ми?! Стрије и целулит сасвим ок. Али ова дебљина је ок ако се зна носити с тиме али није здраво. И треба то мењати", "Осећам нелагоду кад видим да неко носи овај ,,купаћи", били су само неке од многобројних реакција и коментара.

Иако се Камила држала по страни и није хтела да реагује на злураде коментаре, у једном тренутку одлучила је да се ипак обрати својим пратиоцима. Она је поручила да јој је стало да буде здрава и да би требало нормализовати целулит и вишак килограма.

Какав је ваш став по овом питању?

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas