Oglas
· · Komentari: 0

Fotografije pevačice Kamile Kabeljo izazvale veliku polemiku: "Da li ovako zaista izgleda normalno žensko telo?" (FOTO)

Mlada Kamila ponovo se našla na meti kritika

1654770989_profimedia-0698191296.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Dvadesetpotogodišnju pevačicu već su prozivali zbog viška kilograma, a nakon nedavnih fotografija reakcija su još oštrije i nemilosrdnije.

Posle planetarnog hita "Senjorita", Kamila je stekla veliku popularnost, te od tada paparaci prate svaki njen korak. Sada je uslikana na jahti u Portofinu u narandžastom bikiniju. Ponovo je usledila lavina komentara i reakcija, kada su fotografije dospele u javnost. Mnogi su uočili nesavršenosti i odmah prokomentarisali da ovakav kupaći kostim ne pristaje njenoj građi.

Pročitajte još: Šakira i Pike sve vreme obmanjuju javnost? Spekuliše se da su bili u otvorenoj vezi i da pevačica ima potpuno druge razloge za odlazak iz države

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by World War X (@worldwar_x)

 Komentari su bili nemilosrdni, iako je bilo i onih koji su tvrdili da tako izgleda prosečno žensko telo. Naročito su fotografije otpozadi, na kojima su u fokusu strije i celulit, digle ogromnu prašinu.

Tvit koji glasi "90 odsto komentara na ove slike glasi da ovako izgleda normalno žensko telo???" pokrenuo je raspravu, a komentarima se nije nazirao kraj.

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Doživela je potpunu transformaciju, povukla se sa estrade, a i dalje je jedna od omiljenih pevačica

"Maaaaa štaa? Otkad ova žena ovako izgleda", "Žena nema 100 kila, ni blizu. Ima celulit i strije, kao i svaka druga žena. Ima par kg viška i da, ovako izgleda prosečna žena. I da, mnogim ljudima je upravo ovo ideal lepote. A ne “savršeno” izvajana i isfotošopirana tela", "Ima viška, ove gaće ne idu na ovu kilažu ali ko smo mi?! Strije i celulit sasvim ok. Ali ova debljina je ok ako se zna nositi s time ali nije zdravo. I treba to menjati", "Osećam nelagodu kad vidim da neko nosi ovaj ,,kupaći", bili su samo neke od mnogobrojnih reakcija i komentara.

Iako se Kamila držala po strani i nije htela da reaguje na zlurade komentare, u jednom trenutku odlučila je da se ipak obrati svojim pratiocima. Ona je poručila da joj je stalo da bude zdrava i da bi trebalo normalizovati celulit i višak kilograma.

Kakav je vaš stav po ovom pitanju?

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas