Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Фотографија Тање Бошковић у купаћем стара 40 година оставила све без даха: Глумица је пример непролазне лепоте (ФОТО)

Фотографија наше глумице о којој се и даље прича

1652879408_sarics.jpg
Фото: сарицс
Oglas

Тања Бошковић је без икакве сумње једна од наших најлепших, најталентованијих и најпознатијих глумица. Популарност је стекла бројним и запаженим улогама у највећим остварењима југословенске и српске кинематографије, а недавно је добила и престижну награду "Жанка Стокић",  која се додељује глумцима који су својим радом изузетно допринели српској филмској, позоришној и телевизијској уметности.

Поред невероватног талента за глуму, Тања поседује и ванвременску лепоту, држање и став. Недавно је на друштвеној мрежи Инстаграм осванула њена фотографија из младости, а обожаватељи су посебно одушевљени њеном природношћу, коментаришући да јој године не могу ништа.

Прочитајте још: СРБИЈА ДОБИЛА ПРИНЦЕЗУ! Породила се Љубица Карађорђевић, а име девојчице има ПРЕЛЕПО ЗНАЧЕЊЕ

Многи су мишљења да наша глумица треба да буде пример и узор свим младим девојкама. О данашњим стандардима лепоте, али и о тајни њене лепоте Тања је својевремено прокоментарисала:

- Мени је жао лепих девојка које су имале потенцијал, али су се изоперисале и сад личе на пластичне виршле. Што се мене тиче, цео живот се смејем и свуда идем пешке, то је тајна моје лепоте.

Она поносно и грациозно корача ка седмој деценији, а њени савети су посебно драгоцени свим припадницама лепшег пола.

Бонус видео:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas