· · Коментари: 0

ФУТУРИСТИЧКИ: 2000-те су нам донеле занимљиву музику, као и моду. Да ли се сећати ЊИХ?

Веселе 2000.-те!

1669817845_Ceca-i-DANIJEL.png
Фото: Новости архива

Некада смо мислили да ће нам 2000-те донети путовање у свемир, неки су најављивали 'крај света', а свакако је да се од будућности доста очекивало.
Можда су та очекивања подгрејана филмовима о неким далеким галаксијама, где су костими увек били веома наглашени, па се маштало како ћемо тада изгледати и шта ћемо носити. Изгледа да је тако било и пре 23 године, када се стајлингом покушавао дочарати футуристички изглед. 

Прочитајте још: 007 Девојка: Јелена Гавриловић у ГЛАМУРОЗНОМ издању на прослави 60година од првог Џејмс Бонд филма, у Лондону (ФОТО/ВИДЕО)

На насловној страни те године, нашли су се између осталих, и певачи Светлана Цеца Славковић и Данијел Ђурић.
Овим поводом, Цеца је на себи имала сребрну јакну, а на лицу занимљив украс од ситних перли, који јој је прекрио чело. Данијел је пак више изгледао као један од чланова 'бој бендова'.
Они су фотографисани за ТВ Новости, као добитиници награде за поп певачицу/откриће године.

Фото: Новости архива

Прочитајте још: НАКОН 23 ГОДИНЕ ЖИВОТ ИХ ПОНОВО СПОЈИО: Волели су се и када су били У БРАКОВИМА СА ДРУГИМ ЉУДИМА (ФОТО)

Иначе, Цеца је у том периоду била једна од најпопуларнијих певачица, цењена по својим вокалним способностима. Данијел је такође снимио пар хитова, као и дуета, а касније се бавио водитељством и продукцијом.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.