Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИПРЕМЕ У ТОКУ

ГАЛА СВАДБА У НАЈАВИ: Софија Милошевић и Лука Јовић спремају свадбу - Ево ко ће ДИЗАЈНИРАТИ ВЕНЧАНИЦУ и ко су КУМОВИ! (ФОТО)

Шушка се да ће бити славља у кући Софије Милошевић и Луке Јовића.

1633266958_pjimage--31-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ sofijamilo
Oglas

Манекенка Софија Милошевић и фудбалер Лука Јовић доживели су судбину многих парова, па су већ неколико пута одлагали венчање због пандемије корона вируса. То их није поколебало и чврсто су решили гостима приреде прославу из снова.

Прочитајте још: МОДЕРНА ПОРОДИЦА: Миранда Кер открила да је "ЈАКО БЛИСКА" са бившим, Орландом Блумом, а ево како то подносе њихови партнери! (ФОТО)

Како преносе домаћи медији, они ће судбоносно "да" изговорити у Београду, а гала славље планирано је за пролеће.

Свадба у Београду

Припреме су увелико у току, а списак гостију су, због епидемиолошке ситуације, решили да скрате, али је за сада познато да ће се на њему наћи бројне познате фаце међу којима су Јелисавета Орашанин и Милош Теодосић. 
"Иако живе у Мадриду, жеља им је да направе свадбу у Београду. Планирали су велико славље, али су га стално померали због короне. Дојадило им је да чекају да се епидемиолошка ситуација смири, па су се договорили да то дефинитивно буде на пролеће. Ипак, скратили су списак гостију, па ће имати 'само' 100 званица", прича извор близак популарном пару.
 
Софија је типична млада и како извор наводи, укључена је у све детаље свадбе, ништа не може да протекне без њеног одобрења.
"Софија и Лука стижу у Београд за десетак дана и одмах крећу са организацијом. Венчаће се у цркви, а матичар ће доћи у ресторан, који још нису изабрали, али су направили ужи избор. Лука је одрешио кесу и рекао Софији да учини све да тај дан буде баш онакав каквим га је замишљала! Жели да јој испуни сваку жељу и казао јој је да не штеди ни на чему. Унајмили су и агенцију за организацију свадби како не би било никаквих пропуста", наставио је.

Сама свој мајстор

Оно што је интересандтво је да је Софија одлучила да сама креира венчаницу.

"Тачно зна како жели да изгледа хаљина у којој ће се удати, тако да ће је сама креирати. Поред тога, увелико ради и на хаљини у коју ће се током вечери пресвући. Занимљиво је и да Софија сама прави скице за декорацију".

Софија Милошевић је изјавила да још нису утврдили тачан датум венчања, али да ће га ускоро одредити:

"Најважније нам је да тај дан прославимо са драгим људима. Лука и ја смо везани за Србију и иако имамо много пријатеља широм света, волели бисмо да се венчање у цркви одржи код нас. Кумови ће бити наши пријатељи из детињства", рекла је. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas