Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ГДЕ ЋЕШ БИЦИКЛОМ НА РУСИЈУ": Дара Бубамара обрисала Слоби Радановићу песму - певач имао спремну реакцију

Дара Бубамара обрисала песму коју је Слоба Радановић објавио јуче

1711876188_Foto-Ataiamges.rs-Dara-i-Sloba.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певач Слоба Радановић се огласио након што му је колегиница Дара Бубамара "скинула" албум са Јутјуба.

Слоба је нумеру "Инфаркт душе" јуче премијерно приказао, која је иначе најава за његов нови албум, а свега неколико минута након што је видео објављен на његовом Јутјуб каналу, исти је и обрисан.

Тим поводом Дара се огласила на свом Инстаграм профилу, те послала поруку Слоби и његовом тиму.

- Правда је морала да буде задовољена. Иако сте били упозорени, упорни сте у намери да објавите туђу песму. Зато је избрисана - написала је Дара, па додала:

- Где ћеш бициклом на Русију?!

Сада је, након што је песма обрисана, певач најавио нови датум изласка нумере, као и целог албума, а на списку и даље видимо да је ту "спорна" нумера.

- Мој нови албум, 9 нових песама. Још мало - најавио је Слоба, а коментари не пресрају да се нижу.

Подсетимо, Дара је током јучерашњег дана композитора Горана Ралета Ратковића оптужила за крађу нумере, те му најавила тужбу.

- Поштовање господине Ратковићу, замолићу Вас да се јавите у вези са извођачким правима за Вашу композицију "Инфаркт душе", која ће по најавама од сутрадан бити дупло изведена, од стране другог извођача. Извођачка права као и дистрибуција и легално заступништво над издањем припадају фирми Дигитал Миндс из Атине и Лондона, а ја као представник бићу принуђен у случају да ови односи не буду решени мирним путем покренем спорове преко надлежног Међународног суда у Лондону (у име и за рачун Жељка Николића и Радојке Аџиц - Даре Бубамаре). Надам се да ћемо у циљу добрих пословних обичаја ово решити без интервенције правних институција. Срдачан поздрав - пише у поруци која је послата Горану.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas