Oglas
· · Komentari: 0

"GDE ĆEŠ BICIKLOM NA RUSIJU": Dara Bubamara obrisala Slobi Radanoviću pesmu - pevač imao spremnu reakciju

Dara Bubamara obrisala pesmu koju je Sloba Radanović objavio juče

1711876188_Foto-Ataiamges.rs-Dara-i-Sloba.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevač Sloba Radanović se oglasio nakon što mu je koleginica Dara Bubamara "skinula" album sa Jutjuba.

Sloba je numeru "Infarkt duše" juče premijerno prikazao, koja je inače najava za njegov novi album, a svega nekoliko minuta nakon što je video objavljen na njegovom Jutjub kanalu, isti je i obrisan.

Tim povodom Dara se oglasila na svom Instagram profilu, te poslala poruku Slobi i njegovom timu.

- Pravda je morala da bude zadovoljena. Iako ste bili upozoreni, uporni ste u nameri da objavite tuđu pesmu. Zato je izbrisana - napisala je Dara, pa dodala:

- Gde ćeš biciklom na Rusiju?!

Sada je, nakon što je pesma obrisana, pevač najavio novi datum izlaska numere, kao i celog albuma, a na spisku i dalje vidimo da je tu "sporna" numera.

- Moj novi album, 9 novih pesama. Još malo - najavio je Sloba, a komentari ne presraju da se nižu.

Podsetimo, Dara je tokom jučerašnjeg dana kompozitora Gorana Raleta Ratkovića optužila za krađu numere, te mu najavila tužbu.

- Poštovanje gospodine Ratkoviću, zamoliću Vas da se javite u vezi sa izvođačkim pravima za Vašu kompoziciju "Infarkt duše", koja će po najavama od sutradan biti duplo izvedena, od strane drugog izvođača. Izvođačka prava kao i distribucija i legalno zastupništvo nad izdanjem pripadaju firmi Digital Minds iz Atine i Londona, a ja kao predstavnik biću prinuđen u slučaju da ovi odnosi ne budu rešeni mirnim putem pokrenem sporove preko nadležnog Međunarodnog suda u Londonu (u ime i za račun Željka Nikolića i Radojke Adžic - Dare Bubamare). Nadam se da ćemo u cilju dobrih poslovnih običaja ovo rešiti bez intervencije pravnih institucija. Srdačan pozdrav - piše u poruci koja je poslata Goranu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas