Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Где је данас чувени РОКИ из "СРЕЋНИХ ЉУДИ: Најпознатији телохранитељ у серијама (ФОТО)

Данас готово свако овог глумца памти по улози телохранитеља у најкултнијим серијама

1656162785_roki.png
Фото: Јутјуб/принтскрин
Oglas

Богдан Кузмановић тумачио је у више серија улогу опасног телохранитеља обученог у црно и са препознатљивим наочарима. Мало је причао, а увек се налазио на услузи својим "газдама". Заволели смо га као Рокија у "Срећним људима", а потом и у "Породичном благу".

Глумио је телохранитеља и у чувеној "Белој лађи". Генерације су одрастале уз "Срећне људе", па данас готово сви знају за Озрена Солдатовића и његовог верног телохранитеља Рокија који је до краја остао лојалан шефу.

Прочитајте још: Цеца испунила обећање: Саши Поповићу стигао посебан поклон од Немање Гудеља (ФОТО)

 Богдан Кузмановић рођен је 1962. године у Београду. Академију уметности завршио је у Новом Саду 1996. године.

Данас изгледа нешто другачије, са дужом косом. Углавном се посветио позоришним ролама, иако га гледаоци памте као најпознатијег телохранитеља у нашим серијама.

Можда вам је промакло, али Богдан је у серији "Срећни људи" тумачио чак три различите улоге: поред тумачења улоге телохранитеља Рокија, друга је била улога полицајца коју је тумачио у две епизоде. Трећа је била када је тражио посао у којој је Аранђел Голубовић тражио посао.

 Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas