Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Где је сада ''РУСКИЊА'' ИЗ ЖИКИНЕ ДИНАСТИЈЕ: На врхунцу каријере је нестала и променила живот из корена (ФОТО)

Један догађај ју је навео да од свега одустане

1676281000_Gala-Videnovic-YouTube-printscreen.png
Пхото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Важила је за једну од најлепших глумица своје генерације 80-тих, а каријеру је започела у филму ''Мој тата на одређено време''. Ипак, Гала виденовић (53) је своју највећу популарност доживела као Наташа, лепа Рускиња из ''Жикине династије'', у коју се Бобин и Маријин син заљубљује.
Целу бившу Југославију, бацила је под ноге улогом Естер у култном ''Балу на води''. Рођена је 1969. године у Београду, где се и школовала. Име је добила по супрузи сликара Салвадора Далија.

 Плавоока глумица, дуге плаве косе и сањалачког израза лица, први пут се на ТВ екрану појавила са четири године, а на филмском платну са свега 12. По завршетку основне школе уписала је средњу, али је због бројних глумачких обавеза морала да се школује ванредно. Пре завршетка средње школе, покушала је да упише Факултет драмских уметности у Београду. Ушла је у ужи избор, али је нису примили сматрајући да је исувише млада. Разочарана, отишла је на Брач, одлучивши да се више никада не бави глумом, али је тада добила позив да се прикључи екипи филма "Бал на води". Лик Драгане у серији "Метла без дршке" била је и последња Галина улога пре одласка у Сједињене Америчке Државе.

 Предвиђали су јој блиставу каријеру, али уместо тога она је готово у потпуности нестала са екрана и 1990. године отишла у Малибу у Калифорнији, са намером да студира глуму и оствари успешну интернационалну каријеру.

Гала је пре више од деценије доживела је саобраћајну несрећу када је на њу, на пешачком прелазу, налетео несавесни возач аутомобила и нанео јој повреде у пределу карлице. А да другачије гледа на све проблеме, помогао јој је хиндуизам.

- Проживела сам многе несреће. Моји чувари раде свој посао. Хвала им. Пре неколико година, живећи на Балију, упознала сам се са хинду религијом која проповеда хармонију живих и оних који то више нису. Када размишљате на тај начин, друкчије видите ствари - објашњава глумица.

Истиче да православну веру није мењала:

 - Хиндуизам сам поменула као филозофију, као начин размишљања, а не као религију. У том смислу нисам религиозна особа.

Сматра да је судбина заслужна што није постала светска звезда, већ мајка и породична жена:

 - Живим у Малибуу, делу Лос Анђелеса где живе многи. Имам своју изнајмљену кућу у једном од кањона. На врху брда је живео Шон Пен. Прекопута је живео Ед Харис. Али дешава се следеће- остајем у другом стању, а нико то не зна. И то у тренутку када ме очекује много посла, али ја верујем да ништа није случајно. Мој менаџер има систем да те увуче у друштво - прича Гала у једном даху и додаје:

- Идеш код Стинга на роштиљ на плажи, па онда на кућну журку код бенда Дипеш мод. У Малибуу сваки дан виђаш гомилу филмских звезда које су ти комшије. Одлазим на аудиције, стомак ми се не види. Схватам да нећу још дуго моћи то да кријем. А све се дешава у тих кључних шест месеци кад треба да ми се оствари каријера. И ја решим да нестанем. Не јављам се на телефон. Рађам дечака Демијана у Малибуу - рекла је Гала.

Са друге стране, менаџер јој је саветовао да настави са каријером:

- Менаџер Мајкл Мекингли ми каже да треба да наставим. И ја сам до Демијановог трећег месеца ишла на кастинге. А онда сам одлучила да не желим да остављам дете Филипинки док ја идем на аудиције. Као клинка нисам имала живот и екипу, него сам јурила на снимања. И одлучила сам да будем мама. Можда сам одлуку донела и на основу гледања Холивуда из непосредне близине. Виђала сам те звезде које иду у рехаб центре и скидају се са алкохола, таблета, наркотика - изјавила је глумица својевремено за Недељник.

Прелепа дама је нагласила да ни њу нису заобишле непристојне понуде у Холивуду, те се сусрела са таквом ситуацијом већ са 18 година. Гала данас има 53. године, вратила се глуми, те смо имали прилику да је гледамо у серијама "Андрија и Анђелка" и "Пет".

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas