Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГДЕ СУ НЕСТАЛИ СВИ ЊЕНИ МИЛИОНИ? Како је холивудска звезда из луксузне виле завршила у камперу са петоро деце

Они који је познају кажу да знају на шта је потрошила све што је имала...

1691320592_Troi-NSLOV.jpg
Oglas

Пре неколико дана, америчке медије су преплавиле папарацо фотографије глумице Тори Спелинг у камп-приколици с породицом, а иако је на почетку деловало као да они само уживају у скромном летовању – испоставило се да уствари живе у возилу.

Звезда серије "Беверли Хилс" недавно се развела од супруга Дина Мекдермота, с којим има петоро деце, а потом је виђена у једном мотелу у Лос Анђелесу.

Међутим, ускоро се са децом Лијамом (16), Стелом (15), Хети (11), Фином (10) и Боом (6) преселила у кампер, који је тренутно паркиран у округу Вентура, а сви се питају како је могуће да је дошла дотле.

На крају крајева, Тори Спелинг је ћерка Арона Спелинга, једног од највећих холивудских моћника и човека чије је богатство у тренутку када је преминуо 2006. године било процењено на 600 милиона долара.

Уз то је и сама Тори позната глумица, а ипак – ових дана живи врло скромно и страни медији тврде да на своје име има само 250.000 долара јер је највећи део иметка Арона Спелинга припао њеној мајци Кенди. Мајка је, иначе, покушала да помогне Тори и унуцима и нашла им дом, али је глумица, пише Паге Сиx, а преноси Глоссy, одбила њену финансијску помоћ.

Како је остала без својих милиона?

Како тврде упућени, она има озбиљан проблем са зависношћу од куповине и навикла је да живи врло луксузно.

– Њихови рачуни износе око 100 хиљада сваког месеца – рекао је извор близак глумици, који је упућен у њене трошкове док је била у браку с Дином Мекдермотом.

– Њеном трошењу нема краја. Имала је 2016. године једну собу у којој је до плафона било натрпано кутија које никад није отворила – открио је извор. – У купатилу је била набацана одећа с етикетама, са ценама.

Он је испричао и да породица Тори Спелинг троши много новца на животиње и свакодневни живот.

– Поред куповине, ту је и брига о кућним љубицима, боравци у болници, приватне школе... Кућа је била као јама пуна животиња попут свиња, змија и творова – тврди неименовани извор.

Он је истакао и да верује да су Тори Спелинг "потребне приче" у медијима, односно било какав публицитет, како би јој било понуђено учешће у неком ријалити шоуу, јер су њен ускоро бивши супруг и она већ били део неколицине таквих пројеката о свом животу.

– Све што видите је осмислила сама. Она не постоји. Све ово ради због публицитета. Њих двоје се стално играју медијима. Измишљају сваку причу о себи –тврди извор о глумици и њеном супругу. – Све је лаж. Нема ту истине. Тори мисли да је ова прича о сиромашној богаташици добра. Мисли да је талентована и инвентивна као што је био њен отац.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas