Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тори Спелинг тренутно ЖИВИ У КАМП-КУЋИЦИ са својом децом након развода: Глумица је у озбиљним финансијским проблемима (ФОТО)

Тв звезда је пре тога провела неко време у мотелу

1691227456_Tori-Pleing-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Чини се да је Тори Спелинг (50) заменила живот у мотелу, где је плаћала ноћ 100 долара, за мобилњи живот на точковима. Након разлаза са супругом Дином Мекдермотом, она сада борави у Калифорнији са петоро деце у камп насељу . 

Ова 50-годишњакиња, која потиче из богате породице, усликана је са децом Лијамом (16), Стелом (15), Хети (11), Фином (10) и Буом (6) испред своје камп-кућице.

Фото: Профимедиа

Бивша звезда ''Беверли Хилса'', која је провела детињство у вили од 165 милиона долара, у власништву њеног оца ТВ могула Арона Спелинга, види се за воланом гломазног возила како се вози до кампа, где она и њена деца тренутно бораве.
Породица је испред сместила столице за камповање, хладњак, шпрет, монтажни сто, па чак и велики тепих да покрије прашњаво тло. Тори је усликана како обавља кућне послове око свог новог дома на точковима. Ова камп-кућица има и кухињу, купатило, спаваћу и дневну собу.

Фото: Профимедиа

Њихов привремени дом долази након што су Тори и деца прошлог месеца фотографисани како напуштају мотел од 100 долара по ноћи у Лос Анђелесу, што је она описала као ''проблем са буђи'' у свом породичном брачном дому. У једном обраћању на инстаграму, глумица је говорила да је ситуација у породичном дому лоше утицала на њихово здравствено стање.

Инсајдер је изјавио за ДаилyМаил о тренутној ситуацији између бивших супружника:

- Тори и Дин су стварно у добрим односима, а њен боравак у хотелу са децом нема никакве везе са њиховим разводом.

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas